Sena sonuçtan hiç memnun değil

Bilgin Fotoğrafçılık (Çankırı) Müşteri Mağduriyeti Ve Firmanın İlgisizliği

05 Ocak 2024 10:27

18.11.2023 tarihinde nişanım için fotoğraf ve video çekimi için anlaşmıştık. Fotoğrafların hiçbiri ne yazık ki profesyonel değildi, telefonla çekilmekten hiçbir farkı yoktu. Işık, açı vs ayarlanmamıştı, rötuş bile yapılmamıştı. Video çekimi de aynı şekilde kamera ortaya koyulmuş ve kayıt bu şekilde alınmıştı. Sonrasında bu şikayetimizi dile getirdiğimizde telafi etmek için hiçbir çaba göstermediler, en azından bunu telafi etmek için albüm hazırlayın dedik geri dönüş bile sağlanmadı. Ayrıca 1 tane fotoğrafımız baskı yapılacaktı onu da henüz teslim etmediler. Açıkçası mağduriyetimiz umurlarında bile olmadı. O kadar üzgünüm ki hem en özel günlerimden biri mahvoldu hem de verdiğim paraya üzülüyorum. Kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem ancak bu şekilde mağdur olmayı da hak ettiğimi düşünmüyorum.

16 Şubat 2024 00:27

Nişan tarihim üzerinden yaklaşık 3 ay geçmesine rağmen maalesef hâlâ mağduriyetimi gidermek adına hiçbir şey yapılmadı. Instagram hesabınıza baktığımda çok profesyonel olduğunuzu düşünmüştüm fakat ne yazık ki yaşadığım bu problem tam aksini gösteriyor. Diğer müşterilerinizle aynı ücreti vermeme rağmen aynı hizmeti ve ilgiyi göremediğime üzülüyorum. Keşke işinizi hakkıyla yapsaydınız da ben de güzel anılarıma sizi dahil edebilseydim.

19 Ekim 2024 08:13

Ben artık sizi Allah'a havale ediyorum. En özel günlerimden birini mahvettiniz neredeyse 1 yıl olacak hala dönüş yapılmadı. Hiçbir müşterinizi böyle üzmeye, yıpratmaya hakkınız yok. Aldığınız haksız kazanç da cabası. Hakkımı da helal etmiyorum.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 21:15

18 Ekim 2023 23:15
Merve sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2024 00:05
Buğse sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2025 13:28
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

29 Şubat 2024 01:16