Weber Marka Yapıştırıcı Ve İzolasyon Sorunu

04 Ağustos 2023 17:54

Weber İzmir yapıştırıcı malzemeleri ss8 su izolasyon malzemesini ve weber Flex yapıştırıcısını Bursa bayii can yapı malzemeleri'nden uygulama yapılacağı yeri, yüzeyi belirterek hiçbir problemle karşılaşmazsınız bu ürün garantili ve doğru ürün olduğu söylenerek, piyasadaki muadil ürünlerden daha pahalı olmasına rağmen aldık ve uyguladık.

Uygulamadan sonra 1 ay gibi kısa bir sürede dış cephe dekor taşlarımız teker teker düşmeye başladı. Bayi ile görüşmelerimiz neticesinde düşen parçalardan weber'in İzmir'deki fabrikasına numuneler gönderildi. 3 gün sonra weber'den gelen cevap: dış cephe uygulamaları için bu malzemeler uygun değildir, bizimle iletişime geçmiş olsaydınız bu ürünleri tavsiye etmezdik, diyerek konuyu bayisinin üzerine bırakmıştır.

10 Ağustos 2023 12:21 (Şikayetten 5 gün sonra)
12 Ağustos 2023 15:27

Bu uygulamada weber den gelen sorumlu kisi ilk gelir gelmez söylediği şey bu ürün burda uygulanması doğru değildir demesinin üzerine hala uygulama hatası diyorsunuz ve bu isimde dekoratif tas isçilik malzeme dahil tekrar temizlenme durumuna kadarki masrafım 150 bin ken teklif ettiğiniz malzemeler BES on bin liralık malzeme bunu kabul etmemi nasıl beklersiniz

Weber Yapıştırma Sorunu

Yapı
09 Ağustos 2023 13:22
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Weber Seramik Yapıştırıcıda Büyük Hayal Kırıklığı

08 Kasım 2024 11:11
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
14 Aralık 2023 14:59