Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Wayfairil.com Yanıltıyor!

23 Ocak 2024 10:17

wayfairil.com adresli bir e ticaret sayfası var ve size ücretsiz mağaza açıyorlar, ürün konusunda da yardımcı oluyorlar güya ama sizin koymadığınız ürünleri de koyuyorlar. Sistem gereği bir ürün satılırsa siz ödemeyi yapıyorsunuz 2-3 gün sonra ürün teslim edilince karıyla beraber cüzdanınıza yatırılıyor paranız. Başlangıçta sizi biraz yemliyorlar günde 200- 300 dolar civarı satış oluyor ve bu da günde 2000 - 3000 TL civarı kazanç demek tabi hoşunuza gidiyor, sonra 100 dolarlık bir formadan 100 adet sipariş geliyor ya da 10 000 dolarlık bir pırlanta yüzük siparişi ve siz maliyetini önden ödemeniz gerekiyor satışı da iptal etmiyorlar ve kabul etmiyorlar ve sizi tehdit başlıyor 24 saat içinde bu parayı ödemezseniz mağazanız kapanır, önce paralarınızı alabileceğinizi düşünürken ve çekmeye çalışırken çekim onayı gelmiyor çünkü askıda tamamlanmamış bir satışınız var. 24 saat sonra ödemeyi yapmadınız mazereti ile mağazanız kapanıyor ve bu arada 1000 - 2000 dolar ne yatırdıysanız buna da el koyuyorlar. Siz ödemeye devam ettiğiniz sürece içeriye mümkün olan en büyük parayı koymanız için sürekli yemliyorlar, bu arada size bir mentor atıyorlar o da sürekli yazışarak sistemin güvenli olduğu konusunda bilinç altınıza çalışıyor.

18 Mayıs 2025 14:53

Birisinin duyurusu ile ekte ki telegram hesabının paramızı geri aldığı söylendi fakat % 10 komisyon istiyorlar önden.

Murat

Merhabalar bununla ilgili şikayetini gördüm bende bununla ilgili sorun yaşadım acaba paranı geri alabildin mi hepsini

Murat

Bunun başka bir yolu yok mu peki sadece bekleme de görünüyor

Hakan

Yok alamadım, geçmiş olsun sana da üzüldüm

08 Mayıs 2024 17:51
Seval sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 23:58
Halim sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2024 21:35