Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Vorwerk Müşteriler Arasında Ayrımcılık

18 Eylül 2023 16:01

Vorwerk ten 16/09/2023 tarihinde 31904266694866057325 sipariş numarası işe tm6 aldım. Alırken müşteri temsilcime zaten thermomix alıyorum mümkünse bıçak yerine başka bir hediye olsun dedim. Cumartesi günü şifahen farklı bir şey olabilir dendi pazartesi olmaz dendi o ayın hediyesi olmalıymış. Bir arkadaşım 2 ay önce alıyor. Benim gibi talepte bulunmuş ve hediyesi değişmiş. Farklı hediye isterken firmadan olmayanı oldurmayı beklemiyorum zaten. Ama burda rahatsız olduğum 32.450 TL ürün satılıyor müşteriler arasında peşin alanla taksit alanı bir kategorize ediyor. Bu ülkede bu ürünü almak yeteri kadar külfetli bir de peşin almadığınız için ikinci sınıf muamele görüyorsunuz. Ayrıca hediye değişimi uygulaması başka müşteriye yapılıyorda neden bir diğerine yapılmıyor? Ben tm5 aldığımda bana ekstra hediye gönderilmişti ama bugün kullanmayacağım bir ürün o ürünün hediyesi oluyor. Keşke Almanya'dan alsaydım orada herkes eşit muamele görüyor en azından. Şu an alışverişimi iptal düşüncesi içindeyim. Ayrıca siparişimi 27 Eylül sonrası kargoya verilmesi için not düştüm ülke dışında olacağım onu da kabul etmiyorlar. Yani ne deseniz olmaz diyen müşteri memnuniyetini yok sayan bir firma olmuş Vorwerk Türkiye'de yazık.

profile profile profile
18 Eylül 2023 18:43

Şikayet firmaya iletilir iletilmez arandım şirket politikası gereği ben hediye değişim talebine uygun müşteri değilmişim. Başka müşterilere değişim var bana yok.

21 Eylül 2023 13:57 (Şikayetten 2 gün sonra)
01 Ocak 2024 15:03

Hala da aynı şeyler yapılıyor mesela ben aldıktan sonra çifte standart bitti herkese aynı hediye ücret talep edilmeden, peşin taksit diye ayırım yapılmadan verildi ama ben o dönemde mağdur oldum. Gerçekten çok kaliteli bir markayı dünyanın hiçbir yerinde bu şekilde tanıtılmamıştır.

Yasemin
Yasemin
Şikayeti Çözüldü

25/11/2023 tarihinde sipariş verdim. Şirket adına fatura kesilmesini talep ettim. Tarafıma ısrarla fatura gönderilmiyor. 07.01.2024 tarihine kadar tarafıma 2023 yılına fatura kesme şansınız bulunuyor. Kesmeme ısrarınız devam ederse maliye, CİMER her kanala şikayet edeceğim. Yarın bir arıza olduğunda fatura talep edeceksiniz. KDV'sini aldığınız ürünün faturasını neden kesmemekte ısrar ediyorsunuz?

Vorwerk Thermomix Bozulan Ürün

Gözde
24 Eylül 2023 13:11
İlhami sonuçtan hiç memnun değil

Thermomix TM6: İade Sürecinde Hayal Kırıklığı

İlhami