17 Kasım 2023 09:22

4 adet, takviye edici gıda aldım, tavsiye edilen tüketim tarihi; 1 kutu bitiminde sona ermek üzeredir. Diğer 3 kutu gıda ürünün kendine has özelliklerini korumadığı, tazelik, tat ve aroma gibi duyusal özelliklerinin azalmaya başladığı tarihte tüketmek durumunda bırakılıyorum.

Ben voop firmasının elinde daha taze ürünler olduğuna inanıyorum, ancak neden bana 4 adet aldığım halde yeni üretim ürün göndermedi. Bir kutu kendime ayırdım, kısa zamanda tüketilsin şeklinde; diğerlerini arkadaşlara hediye gibi dağıtmak zorunda kaldım. Kendim için almıştım, yararlanamadım, üzgünüm voop Türkiye.

25 Eylül 2024 14:54 (Şikayetten 10 ay sonra)

Muradiye
Muradiye

Bütün ürünlerini kullanıyorum ben memnunum hiçte erken tarihli ürün gönderimi görmedim fotoğraflarda da gösterdim ben vooptan çok memnunum

voop-turkiye-sorumsuzlugu-5.jpg

Enes sonucu yetersiz buldu

02 Ağustos 2024 20:58

11 Haziran 2023 20:08

Satın Aldığım Multivitamin Kutusunda Sertifika Bilgileri Eksik Ve Güven Sorunu Yaşadım

27 Eylül 2025 14:20
satin-aldigim-multivitamin-kutusunda-sertifika-bilgileri-eksik-ve-guven-sorunu-yasadim-2.jpg