Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Volta VS2 Motorumun Sürekli Arızalanması Ve Servis Sorunları

Arzu
12 Ağustos 2024 15:54

1 Ocak'ta teslim aldığım Volta VS2 model motor 2,5 ayda ecu arızası verdi. Servise verdiğimde beyin arızası dediler, her aramamda daha bakamadık çok yoğunuz dediler. Müşteri hizmetleri de 45 gün yasal süreç olduğunu söyledi. 2 ayın sonunda şarj aletiyle birlikte gelmem söylendi. Gittim ve 1 saat şarja takıp bekledik ama gaza bastığımızda km 20'yi geçmedi. Tekrar elim boş geri döndüm ve 15 gün daha bekledim. Sonra bana gel dedikleri gün tam yoldayken arayıp olmamış, gelmeyin dediler. Bu sefer gelin alın başka servise götürün dediler. Servisle tartışıp almayacağımı, bunun onların görevi olduğunu ve böyle bir şey söyleyemeyeceklerini bildirip tartıştım. Sonuç olarak 23 Nisan'da verdiğim motordan bugün tarih 12 Ağustos ve hala haber yok. Müşteri hizmetlerini aradığımda her seferinde biz size döneceğiz deyip dönmüyorlar. Sorunumu belgelerle birlikte Tüketici Hakem Heyeti'ne dilekçe verdim. Umarım mağduriyetim giderilir!

profile profile
Arzu
19 Haziran 16:59

1 seneyi asti ve hala sorunum giderilmedi. Bilirkişi değişim kararı verdiği halde marka itiraz edip mahkemeye taşındı olay. Daha sonra hakim izinde deyip eylüle ertelendi dava. Hala beklemedeyim maalesef

Sadık sonuçtan hiç memnun değil

Volta VS2 Motorunda Sürekli Beyin Ve Şarj Cihazı Sorunları

Sadık
23 Aralık 2024 16:13

Burak
09 Ağustos 2024 13:26
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
15 Ağustos 2024 11:55
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Volta Vs2 Beyin Arızası

Yavuz
19 Eylül 2024 23:01
Şilan sonuçtan hiç memnun değil

Şilan
08 Haziran 2024 01:40