Ercihan sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 14:04

Volta Motor'dan VS2 model elektrikli motor satın aldım. İzmir Çiğli'deki 'Monte. Ch Motorlu Araçlar' servisinden teslim almam gerektiği belirtildi. Servise vardığımda s**** Bey beni önce ofise alarak, motoru görmeden tüm evraklara imza attırdı. Daha sonra motoru sehpadan indirip dükkanın önüne çıkardı ve kontak açma-kapama, sağ-sol sinyal, farlar gibi temel bilgileri vererek 'Çin malı, fazla bir şey yok' dedi ve içeri girdi. Detaylı bilgi verilmeden ve motorun hiçbir yerini kontrol etmeden teslimat yapıldı. Dışarıda motoru incelediğimde, göstergenin çizik olduğunu, sağ arka plastik aksamının kırık olduğunu ve şarj aletinin eski ve kullanılmış olduğunu fark ettim. Akşam saatlerinde satın aldığım için detaylı inceleme yapamadım, ancak bu durumlar motorun sıfır olmadığı veya tamir gördüğü izlenimi uyandırdı. 'Çin malı motor, fazla bir şey bekleme, kontrol edecek bir şey yok' diyerek sorularımı geçiştirdi. Yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

11 Aralık 2023 00:09
Volta Motor Tamirli İkinci El Ürün Göndermiş

6 Aralıkta müşteri hizmetlerinden biri beni aradı, adının beyefendi olduğunu söyledi (nedense ismini beyan etmekten korktu) ismini vermeden konuştu ve telefon görüşmemizde daha konuşmam bitmeden telefonu yüzüme kapattı. Gösterge ekranındaki derin çiziklerin çok lakayıt tavırla-nakliye esnasında olduğunu savundu. Tavırları ve konuşması çok üst perdeden ve hiç müşteri ilişkileri yetkilisine yakışacak şekilde değildi, ben alttan almasam benimle kavga edecekti. Çok sabırlı bir şekilde derdimi anlatmaya çalışırken en son telefonu yüzüme kapattı. Bu arkadaşın ismi beyefendi olan bu arkadaşın bir daha beni aramamasını onun yerine daha müşteri ilişkileri deneyimi iyi birinin aramasını ve bana gönderdiğiniz ikinci el ürünün sıfır ile değiştirilmesini talep ediyorum, sıfır aldığım bir ürün hasarlı, göstergedeki o derin çiziklerin nakliye sırasında olması gibi komik bir şey olamaz, zaten nakliye sırasında olsa gösterge komple kırılırdı. Talebim yerine getirilmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım

20 Bin TLye Aldığım Elektrikli Motor 10 Günde Bozuldu 6 Aydır Tamirde Bekliyor

Adim
18 Eylül 2025 13:10
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
03 Nisan 2024 16:59
Selahattin sonuçtan çok memnun

Volta Vs 2 Motor Bakım Onaylanmama Sorunu

Selahattin
06 Ekim 2023 12:38
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Volta VS2 Motorumun Sürekli Arızalanması Ve Servis Sorunları

Arzu
12 Ağustos 2024 15:54
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

Volta VS2 Motorunda Sürekli Beyin Ve Şarj Cihazı Sorunları

Sadık