Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Passat'ta Beklenmedik Motor Sorunu

12 Ekim 2024 13:01

31/03/2021 tarihinde aldığım Volkswagen Passat 1.5 TSI aracım 36.000 km'de olmasına rağmen itici problemi çıkarttı. Araç, günlük bile kullanılmayan evin ikinci aracı ve yaşına göre km bile yapmamış bir araç ancak motor üst kapağı açılarak işlem gördü. 185.000 km'de olan evin diğer aracı, marka ve segment bakımından Volkswagen markasından daha düşük bir marka olmasına rağmen 10 yılda ağır bakım ve periyodik bakımlar haricinde hiçbir problem çıkartmadı. Bu durumu markaya ilettiğimizde herhangi bir destekte bulunmadılar. Sadece aracın garantisine bakmakla yetindiler. Her yıl aracın periyodik bakımları 11.000 km civarında kendim direkt Motul toptancısından sipariş ettiğim 0W20 (önerilen) yağ ile değişimini yaptırdım. Serviste yapılan işlemlerin yağdan olabileceğini söylediği için bunu da ayrıca belirtiyorum. Servisten aldığımız hizmet ile alakalı bir problem olmadı çünkü onlar yapmaları gerekeni yaparak itici değişimlerini gerçekleştirdiler. Bu noktada problem Volkswagen Türkiye ile alakalı olduğunu düşünmekteyim. Ortalama olarak ayda 850 km yapan bu araç (şimdiye kadar kilometrenin büyük bir kısmını tatile gidiş gelişlerde kullandığımız bir araç olduğundan uzun yolda yapılmış kilometredir) böyle bir problem çıkarttı ve marka bunun arkasında durmadıysa günlük kullanımda nasıl problem çıkartır bilemiyorum. Aracı sorundan dolayı servise bıraktıktan sonra Volkswagen Türkiye'yi arayarak problemi paylaşıp destek belirtmeme rağmen sadece servisten şikayetçiymişim gibi bir yol izlemekten başka bir şey yapmadılar.

Volkswagen Passat Aracımda Sürekli Hararet Sorunu Ve Çözüm Bulunamaması!

01 Ağustos 2025 19:08
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen T-Roc Yağ Eksiltme Problemi

Abdullah
15 Ekim 2023 12:17
Okan sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 17:39
Volkswagen Altur Oto Yetkili Servis Pişmanlığı
Memet sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Passat Anahtar Arıza Şikayeti

06 Aralık 2023 13:58