Oğuz sonuçtan çok memnun

Vogel Guard X Dikişlerin Açılması
16 Ocak 2024 12:02
Oğuz'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Yaklaşık 9 ay önce Vogel Guard X adında bir bot satın aldım; ancak 1 aylık kullanımın ardından yanlardan açılmaya başladı. Ürünü garantiye gönderdim ve 1 ay sonra sıfır bir ürünle değişim yapıldı.

Yeni botu 20 gün kullandıktan sonra ikinci üründe de açılma problemi yaşadım ve yine garantiye yolladım. Sonuç olarak üçüncü ürünü teslim aldım. Firmaya bu konuda gösterdiği ilgi ve desteğinden ötürü çok teşekkür ederim; gerçekten markasının arkasında duruyorlar. Ancak ürünlerin kalitesinden memnun değilim, çok dikkat etmeme rağmen yanlardan açılmaya meyilli. Çevremdeki bir arkadaşım da benimle aynı dönemde aynı ürünü satın aldı ve maalesef o da benzer bir durumdan şikayetçi. Şu anda ayakkabıları kullanamıyorum çünkü yine açılma sorunu yaşayacağımdan endişe ediyorum.

Bu mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum. Biliyorum ki ayakkabı yine açılacak ve yine firmaya gönderilebilir; fakat artık bu durumla uğraşmaktan yoruldum ve satın aldığım firmanın (satıcı firma) da bu durumdan memnun olduğunu düşünmüyorum. Bu sebeple, yaşadığım mağduriyetin giderilmesini istiyorum.

16 Ocak 2024 12:35 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Merhabalar, bizim ile iletişime geçebilir misiniz? WhatsApp üzerinden veya direkt arayarak 0 (553) 081 81 69 ( Göksel Kır)

18 Ocak 2024 17:35

Satıcı çok ilgiliydi anında iletişime geçtiler ve çok ilgili davrandılar gerçekten daha önce bu kadar ilgili firma görmedim teşekkür ederim diğer firmalar gibi davranmadılar teşekkürler.

25 Ocak 2024 16:22

Rica ederiz

25 Ocak 2024 16:30

Teşekkürler

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2025 13:28

05 Şubat 2024 00:06