Voge SR1 Garanti Sürecinde Yaşanan Sorunlar

14 Ekim 2024 11:53

Arkadaşlar, yaklaşık olarak 6-7 ay önce sıfır olarak bayiden aldığım Voge marka SR1 modeli olan motorum motor ışığı yaktı. Haliyle servise gittim. Ankara Yaycılar Motor Servisi'nde beynine bağlandı, usta ve arızayı tespit etti. Oksijen sensörü arızalanmış ve garanti kapsamında olduğundan dolayı garantiden parçayı isteyelim, gelince değişelim dendi. Motorumda arıza ışığı yanıyor, ayrıca motor gaz yemiyor; giderken bir anda gaz yememeye başlıyor. Yaklaşık 15-20 gün oldu, hala parça gelmedi. Yuki Motor'u arıyorum günlerdir, asla bağlanamıyorum. Ben böyle müşterisini önemsemeyen, yedek parça yollamayan başka bir marka görmedim.

14 Ekim 2024 11:32

Voge sr1 garanti süreci Arkadaşlar yaklaşık olarak 6-7 ay önce sıfır olarak bayiden aldığım voge marka sr1 modeli olan motorum motor ışığı yaktı. Haliyle servise gittim. Ankara yaycılar motor servisinde beynine bağlandı usta ve arızayı tespit etti. Oksijen sensörü arızalanmış ve garanti kapsamında olduğundan dolayı garantiden parçayı isteyelim gelince değişelim dendi. Motorumda arıza ışığı yakıyor ayrıca motor gaz yemiyor giderken bir anda gaz yememeye başlıyor. Yaklaşık 15-20 gün oldu hala parça gelmedi Yuki motoru arıyorum günlerdir asla bağlanamıyorum.

profile profile profile

Voge SR1 Garanti Sürecinde Parça Tedarik Sorunu

Doğukan
14 Ekim 2024 19:05

Voge SR1 Motorumun Bitmeyen Arızaları Ve Servis Sorunları

Güngör
10 Nisan 2025 05:06
Voge SR1 Motorumun Bitmeyen Arızaları Ve Servis Sorunları
Atahan sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edilmeyen Motosiklet Ve Mağduriyet

29 Ocak 2025 10:17

Voge Türkiye Sr1 Motorum Sürekli Arızalanıyor, Servis Sorunumu Çözemiyor

06 Haziran 2025 01:05
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 17:34