23 Kasım 2024 18:34116

Merhabalar, ben Y****. 0531********31 numaralı hattın sahibiyim. 21 Kasım 2024 tarihinde ek paketlere göz atarken, 'detayları gör' butonuna basacağıma 'seç' butonuna bastım ve paketin hemen tanımlandığı ile ilgili mesaj geldi. Ben 'seç' butonuna bastıktan sonra herhangi bir onay veya başka bir şeye basmadım, ispatım da mevcuttur. Asistana bağlandığımda itiraz edemeyip bir şey yapamayacaklarını söylediler. Burada paranın miktarı değil, beni onaylamadığım bir işlemi zorla ödetemezler.

23 Kasım 2024 18:37 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

25 Kasım 2024 16:41

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. İhtiyaç duyduğunuz pek çok konuda Vodafone Yanımda uygulamamızdan, Vodafone.com.tr’den ve Dijital asistanınız Tobi üzerinden 7/24 hattınız ile ilgili bilgi alabilir ve işlemlerinizi beklemeden gerçekleştirebilirsiniz Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

Vodafone Her Şey Yanımda Vodafone Red Kendi Aksaklıkları Yüzünden Faturamı Şişirdiler

Benim tarifem, Red'li özel 18 GB paket olup aylık 232 TL ücret ödemekteyim. Bazen 242 TL civarında bir ödeme yapıyorum; ...

12 Ocak 2025 01:20850

Turkcell abonesi iken 07.12.2024 tarihinde Vodafone internet sitesinden Vodafone Yalın Fırsat 2024 20 GB paketine geçiş ...

Vodafone Her Şey Yanımda Hat Değişikliği Vodafone Hakkında

22 Aralık 2023 22:41281

"Defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen sorunum çözülmemişti ancak buraya şikayetimi yazdıktan sonra sorun çözüldü ve hat elime ulaştı. Öncelikle Şikayet Var ekibine çok teşekkür ederim benimle şikayet var aracılıyla iletişime geçen Vodafone müşteri temsilcisine sorunumu çözdüğü için teşekkür ederim"

Vodafone Yanımda Uygulamasında Çift Ücret Kesintisi Ve İade Sorunu

30 Ağustos 2025 23:31230

30 Ağustos 2025 tarihinde saat akşam dokuzda Vodafone Yanımda uygulamasından Youtube.com paketi satın almak istedim. Pak...

Onayladığım Tarifeden Farklı Bir Pakete Geçirildim

"Vodafone sosyal medya ekibinden aradılar. Yeni tarifeye geçiş yaptılar, sınırsız Red'li sınırsız sosyal 20 GB 2000dakika 250 SMS aylık 330 TL geçişi yaptılar. Çok teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Vodafone Her Şey Yanımda Acil Çözüm Ücret İadesi!

Vodafone Her ŞeyYanımda Acil Çözüm Ücret İadesi!

Vodafone Her Şey Yanımda 10 Gündür Kargoda Olan Ürüne Hiçbir Yaptırımları Yok!

Vodafone Her ŞeyYanımda 10 Gündür Kargoda Olan Ürüne Hiçbir Yaptırımları Yok!

Ezgi
Vodafone Her Şey Yanımda Sorunu!

Vodafone Her ŞeyYanımda Sorunu!

Tugay
Vodafone Her Şey Yanımda Ücret İadesi Yapmıyor!

Vodafone Her ŞeyYanımda Ücret İadesi Yapmıyor!

Kadir
Vodafone Her Şey Yanımda Watch 8T900 Ultra Akıllı Saat Bozuk!

Vodafone Her ŞeyYanımda Watch 8T900 Ultra Akıllı Saat Bozuk!

Hakan