Dilşat sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 17:54

Ankara Elmadağ ilçesindeki eczaneden vivachek eco şeker ölçüm cihazı aldım. Şeker hastası olup olmadığımın takibi için aldım. Kullanmaya başlayalı 2 gün oldu. Ancak 3 dakika ara ile ölçümde bayağı bir fark çıkıyor.
Örneğin 23 Nisan 2024 saat 17.20 tok karnına iki ölçüm yaptım ilki 146 ikincisi 129 çıktı. Aradaki fark fazla. Hangisi doğru kabul edilecek? Markaya kendi sitesindeki iletişim bölümünden ulaşmaya çalıştım ancak mesaj gönderilmeyip hata veriyor.

profile profile

Yorumlar (5)

Muharrem
Muharrem

Aldığımız her kutu strip için eczane frk alıyor ona rağmen ölçümler tutarsız sonuçlar veriyor sağlık verilerini yanlış ölçülmesi viva chack makinesini striplermi ayrı parmak yaptığım ölçülerde üç ayrı sonuç

Duygu
Duygu

Bende şeker takibi için aldım sabah açlık şekerim 200 çıktı ardından hemen 5 6 tane daha deneme yaptım anında 115 cıktı sonra 105 sonra 98 hepsi 5 dakika içinde alınan ölçümler

Dilşat

Size de çok geçmiş olsun. Teşekkürler yorumunuz için. Artık doğru ölçmediğini teyit etmiş olduk. Ben kutu üstündeki firma numarasını da aramıştım kimse açmamıştı. Sanırım bu durum bilinip ürünün arkasında bu sebeple durulmuyor.

Alpay
Alpay

Bugün vivachek şeker ölçüm cihazı aldım optima marka alacaktım çünkü bir adet bende mevcut yan yana kalibre etmek için baktım optima 74 gösterirken vivachek 127 gösteriyor

Dilşat

Yanıtınız için teşekkürler. Demek ki gerçekten yanlış ölçüm mevcut. Sağlıklı günler dilerim size

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Vivachek Eco Şeker Ölçüm Cihazının Güvenilmez Sonuçları Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

06 Kasım 2024 10:45

Vivachek Eko Düşük Ölçüyor