Lifechek Life Check Şeker Ölçüm Cihazı Yanlış Sonuç Veriyor

Life check şeker ölçüm cihazını 4 gün önce satın aldım sürekli yanlış ölçüm yapıyor. Bu nedenle yanlış teşhise ve ilaç kullanımına sebebiyet veriyor. Arada çıkan ölçüm farkları uçurum. Farklı 2 marka ölçüm cihazıyla ölçüm yaptım sonuçlar hemen hemen aynı ve olması gereken düzeyde. Fakat life check çıkan sonuçlar çok tutarsız çok değişken insanı yanılgıya sürüklüyor. Aldığım eczaneye geri götürdüm ilgilenmediler!

2 Destek
13 Ağustos 2024 15:25 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın Lifechek kullanıcısı, İkamet etmekte olduğunuz il/ilçe bilgisi ve telefon numaranızı bizimle paylaşmanızı rica ederiz. Bölgede görev alan satış temsilcimiz sizinle iletişime geçecektir. Sağlıklı günler dileriz

Hatice
17 Ağustos 2024 10:36

Bursa satış temsilciniz 1 defa arayıp herhangi bir eczaneye bırakın dedi. Ama kim adına hangi firma adına bırakılacağını söylemedi tekrar aramadı. Gün içinde oluşan telefon trafiğinden dolayı numarasıda gitti. Durumla ilgili dönüş yapmadı. Ayrıca herhangi bir eczaneye bırakın denmesi çok saçma. Ne gerekçeyle kabul etsin ki herhangi bir eczane ne firma adı belli ne ismi cismi belli. Yok mu Bursa'da bu markanın yetkili servisi? Ürün tamamen hatalı ve tamamen zaman kaybı. Bu markanın hiçbir ürününü tercih etmem, ettirmem!

Sayın Lifechek kullanıcısı, Size daha iyi hizmet verebilmek adına satış temsilcimiz yeniden tarafınıza yönlendirilmiştir. Sağlıklı günler dileriz.

Lifechek Şeker Ölçüm Cihazı Hatası

Lifechek şeker ölçüm cihazı yanlış sonuç veriyor. Gebelik şekeri nedeniyle eczaneden aldım fakat arka arkaya ölçümlerde ...

1 Yorum

Yanıltan Ölçümlerle Gelen Tehlike

"Lifechekl firmasından yetkili A*** Bey şikayetimin ertesi günü aradı ve yeni bir Lifechek ölçüm cihazı ücretsiz olarak almamı sağladı kendisine ve firmasına duyarlıklarından ötürü teşekkür ederim"

Lifechek Compact Şeker Ölçüm Cihazı Doğru Sonuç Vermiyor, Değişim Talebim Var

Lifechek Compact şeker ölçüm cihazını yaklaşık 2 ay önce Bursa Dikkaldırım’daki M**** Eczanesi’nden 440 TL ödeyerek satı...

2 Yorum

Lifechek Ürün Bilgisi Almak İstiyorum

Lifechek ÜrünBilgisi Almak İstiyorum

Sıdıka
Lifechek Nt17 Lo Hatası!

Lifechek Nt17 LoHatası!

Ali
Lifechek Error Veriyor Sorun!

Lifechek ErrorVeriyor Sorun!

Meryem