07 Ekim 2024 13:43

Vitisfera resveratrol isimli sıvı takviye edici gıdayı sürekli alışveriş yaptığım eczaneden 16:09/2024 tarihinde 2 kutu olarak satın aldım. Son kullanma tarihi 11/2026. Ürünü çocuklarımın bağışıklığı desteklensin diye almıştım. Ürünü kullanmaya başladık, ta ki içindeki böceği görene kadar. Kaşığa geldiğinde gözlerime inanamadım. Hemen videoya çekip, firmaya yazdım. Geri dönüş olmadı. O kadar da rahatlar! Çocuklarıma verdiğim bir şeyin içinde bunun olması asla kabul edilemez. Ürünün üzerinde sertifikalı tesislerde üretildiği yazıyor. Bu bununla kalmayacak. Tüketici Hakem Heyeti, CİMER ve Sağlık Bakanlığına da şikayette bulunacağım!

07 Ekim 2024 14:47 (Şikayetten 1 saat sonra)
07 Ekim 2024 15:39

Bakın beni neyle itham ettiğiniz farkında mısınız bilmiyorum ama şişeye böcek koyacak kadar çılgın değilim. Öyle yapacak olsam 2 şişe almam. Kanatlı bir hayvan ve bunu 2. Kullanışımda kaşığa döküldü. Dilerseniz şişenin üstünde kalıyor mu kalmıyor mu bilirkişi incelemesine gönderelim. Ayrıca şişenin içine böcek girmesinden bahsedilmesi gerçekten komik hatta trajikomik. Ben bunu temmuz ağustos ayında kullanmadım. Aldım ve Ekim ayında kullanmaya başladım. Daha önce kullanmaya başlasam şişenin yarısı bitmiş olurdu. 2. Kullanımda sizin söyleminizle böceğin kaşığa dökülmesi çok normal o zaman. Ayrıca kullanılmış diyorsunuz da ml ölçümü de yapılabilir. Ben gayet şeffafım ve eczanenin de yıllardır takviye satın alan sadık müşterisiyim. Müşteriyi itham etmek yerine sertifikalı steril olması gereken dolum tesisinizi denetlemeniz gerek. Keşke o kapak kapalı iken görseydim, o zaman cevabını çok merak ederdim. Bu ürünleri iade edeceğim ve asla bir daha ürünlerini almayacağım. Tavsiye de etmeyeceğim! İnsan sağlığı bu, ve çocuklara içiyoruz!

07 Ekim 2024 15:45
07 Ekim 2024 15:55

Geri dönüş için teşekkür ederim. Ürünü göndereceğim. Ufak bir not daha eklemek isterim, eğer şişe açıldıktan sonra böcek düşseydi güzel geriliminden dediğiniz gibi üstte kalırdı ama dolum ya da karışım esnasında düşerse homojen biçimde şişeye girer ve hemen üste çıkmaz. İyi günler diliyorum. Mail ile iletişime geçeceğim

08 Ekim 2024 15:50

Tamamdır. Geri bildiriminiz için çok teşekkürler. Döf sonuçlarını ürünü aldıktan sonra sizinle paylaşacağız.

Sena sonuçtan hiç memnun değil

Vitisfera Resveratrol Kutusundan Bozuk Şurup Çıktı

21 Temmuz 2023 15:09