Servet sonuçtan çok memnun

Visam Klozetten Sürekli Su Akıtması

11 Eylül 2023 15:42
Servet'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim sorun halloldu garanti kapsamında iş çözüldü”

Su haznesi dolduğu zaman su durmuyor klozetten akıntı yapıyor sürekli elimizle mecbur kapağı söktük rezervuar kapağını oradaki manaya kapatıp kullanıyoruz. Bir çare bulamadık video açacağım videoda zaten ne olduğu anlaşılıyor. Yardım bekliyorum. Belki de bizim yapamadığımız bir şey vardır. Küçük bir şey

16 Eylül 2023 15:52

Visam yetkili arkadaşlara teşekkür ediyorum yeni bir şamandıra gönderildi garanti kapsamında sorunumuz giderildi sağ olun

16 Eylül 2023 15:54

Teşekkür ederim sorun halloldu garanti kapsamında iş çözüldü

İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
25 Ocak 2025 18:52
"Firmaya teşekkür ederim yardımcı oldukları için."
Semanur sonuçtan çok memnun

Visam Rezervuar Su Basmıyor

Semanur
26 Mart 2024 09:39
"Visam dan yetkili bir arkadaş aradı. Arızalı parçayı gönderecekler. İlgileri ve nezaketinden dolayı arkadaşa çok teşekkür ederim."
Onder sonuçtan çok memnun

Visam Gömme Rezervuar Su Akıtma Ve Şamandıra Takılı Kalma Problemi

Onder
25 Eylül 2024 23:38
"Visam yetkililerince tarafıma ulaşıp 1 adet jet flötör ve 3 adet conta gönderildi. 3 adet arızalı sifonum vardı yalnızca birini tedarik ettiler fakat ürünler eski olduğu için iyi niyetlerine ve ürünlerinin arkasında durdukları için teşekkür ederim. Daha sonra diğer sifonlarim için de flötör aldım, çok da pahalı bir şey değilmiş zaten, 160 liraydı. İlgi ve alakaları için firma yetkililerine teşekkür ederim. Özellikle ismini sormuştum benimle ilgilenen kisinin fakat is yoğunluğundan o sırada değerlendirme yapamadım, ismini hatırlayamıyorum şu anda, kusura bakmasın, onun da ismi geçsin isterdim bu yorumda."
Yunus sonuçtan çok memnun

Yunus
04 Temmuz 2025 23:55
"İlgilendiğiniz ve yardımcı olduğunuz için teşekkürler."