Tülay sonuçtan hiç memnun değil

VIP Visa Service 'nin İş Bilmemezliği

17 Eylül 2024 10:23

Vıp vize servisi danışmanlık hizmetleri'ne Yunanistan schengen vizesi için başvurdum. Uzaktan destek veriyorlar ve bu destek %60 diyebilirim. Randevu günü ve sonrasında gördüm ki sürece ve konuya %100 hakim değiller. Randevu günü de sorunlar yaşadım, harç bedeli euro değildi tl olarak vermem gerekiyordu ve sıradan çıkmak zorunda kaldım bu konuda yanlış bilgi verilmişti bana. Sonuçta vizem reddedildi, reddedildiğinde size İngilizce bir metin veriyorlar.

Bu metinle ilgili bilgi almak istediğimde danışmanlık şirketine mesaj attım, şirket hem metni yanlış yorumladı hem de yanlış yönlendirme yaptı. Kendilerine Armut uygulamasından ulaşmıştım bu yüzden ücretsiz otel uçak rezervasyonu konusunda da destek olacaklarını söylemişlerdi, hatırlatmama rağmen evet destek oldular ama pek sahiplenerek hareket etmediler.

Bu noktada da eksiklikleri var ben daha sonra farklı bir yolla asıl reddedilme durumumu öğrenmiş bulunuyorum, ama bunu buradan açıklayarak bundan sonra yapacakları danışmanlıklarda onları uyandırmış olmak istemiyorum. Bir daha bu firma ile çalışır mısınız, bu firmadan tekrar hizmet alır mısınız diye sorsalar hayır asla derim. Para iade talebinde bulundum ama söz verdikleri hizmeti yerine getirdiklerini ve bunu kanıtlayarak haklı çıkacaklarına dair üstü kapalı tehdit ettiler.

Kesinlikle onların eksik bilgileri yüzünden benim vizem reddedildi, süreci düzgün yönetemedikleri gibi rezervasyon konusunda zamanında destek olmadılar. Randevu günü destek oldular ama atladıkları bir nokta oldu maalesef, bunu da bugün yetkili kişiden öğrenmiş oldum maalesef.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

City Vize Danışmanlık Vize Hizmeti Vaadiyle Zaman Ve Para Kaybı, İade Taleplerime Cevap Yok!

08 Temmuz 2025 13:33

Vize Merkezi Mağduriyeti: Ücret İadesi Ve Randevu Sorunu

15 Kasım 2024 14:47

Ef Vize Danışmanlık Paramı Aldı Randevu Ve Belge Vermedi İade Sözünü De Tutmadı

25 Eylül 2025 13:15
ef-vize-danismanlik-parami-aldi-randevu-ve-belge-vermedi-iade-sozunu-de-tutmadi-1.jpg
Defne sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 02:02