Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Dercos Vichy Saç Döküyor

Fatih
12 Nisan 2024 04:44

Vichy Dercos kepek şampuanını ilk 2023 yılı ocak ayında kafamdaki kabuklanma için arkadaş önerisi ile aldım. 4 - 5 uygulama sonucu kabuklanmayı çok hafifletti. Belli bir süreden sonra ise kaşıntılarım başladığında 3-4 gün uyguluyordum ve hem kaşıntı hem kabuklanma geçiyor. Bu şekilde kontrol altında tutuyordum. İlk kutuyu 2023 yılının ekim ayında bitirdim. Kutuyu atmadım dibinde 2-3 seferlik bırakmıştım. Yeni kutu aldım tarih kasım 2023 bir önceki kutuyu aldığım Trendyol satıcısından. Ve yeni gelen kutuyu 4-5 gün uyguladığımda işe yaramadığını gördüm kesinlikle özellikle saçımın başladığı bölgelerde beyaz pullanma yapıyordu. Önemsemedim nasılsa geçirir diye her gün uygulamaya başladım ama sonuç değişmedi ve Bingo saçımda yavaş yavaş dökülme olduğunu fark ettim fakat hiç umursamadım bile birkaç tel. Ve bu arada 15 gün geçmiş hala kafamdaki kabuklanma gitmiyor kabuklanma kalınlaşıyor. Derken o atmadığım kutudaki 2-3 kullanımlık bıraktığım şampuanı kullanayım dedim. Ve 2 gün kullandım ve kafamda ne kaşınma ne de kabuk kaldı 2 kerede. Eski kutuyu 2 kez daha uyguladım ve 15 gün hiçbir şekilde kabuklanma ve kaşıntı olmadı. Bu arada kutuda bitti. 15 gün sonra kaşıntılarım hafiften artmaya başlayınca yeni aldığımdan devam edeyim dedim kıllanmışım zaten acaba diyorum içeriğimi değişti ya da diyorum sahtemi ama kullandım. Sadece hafif kaşıntı olan kafam yıkadıktan sonra beyaz beyaz kabuklandı. Ve dedim ki bu sahte herhalde. Eşime eczaneden aldırdım sıfır kutu. Bakıyorum kutuların üzerindeki yazılar ilk aldığım kutu ile farklı baktım eczaneden aldırdığımda farklı. Eczacı kutu üzerindeki yazılar yenilendi dedi. Eyvallah. Eczanede aldırdığım yeni kutuyu kullanmaya başladım yok kabuklanma pullanma gitmiyor. Kesinlikle gitmiyor. Sadece kaşıntıyı kesiyor 1 - 2 gün pullanma tam gaz. Ve bu arada kullanıyorum bir etki bekliyorum eskisi gibi. Ve artık iyice saçlarımın döküldüğünü hissetmeye başladım. Hayatımda saçı dökülen bir insan değilim. Kafayı yiyeceğim saçlarım 1 ay falan böyle dökülüyor tane tane ama hala çok önemsemiyor mevsimseldir diye. Tabi kullanmaya devam ediyorum ama sonuç alamıyorum saçlarım keçe gibi oldu bakımsız sönük kırık bir hal aldı güçsüzleşti ve bu arada dökülme beni iyice korkutmaya başladı saçıma dokunamıyorum. Her dokunduğumda tel tel elime saç geliyor. Şubat 2024 tarihinde şampuanı bıraktım kullanmayı saçlarım odun gibi saç diplerimde müthiş bir acı ve kaşınma hissi ve dokunmam ile elime gelen cansız sarımsı güçsüz saç telleri. Saçımı şu an sıfır

Ömer
Ömer

Düzeldi mi abi saçın son durum nedir

Vichy Dercos Şampuan Kepeği Artırıyor

Hatice
27 Kasım 2024 02:29
Arife sonuçtan hiç memnun değil

Arife
25 Ocak 2024 13:23