Roy sonuçtan çok memnun

Vialand Tema Park Bilet Tarih Değişimi/iptali

15 Nisan 2024 22:50
Roy'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim çalışanlar direkt geri dönüş yaptı ve sorunum çözüldü. Ancak aynı durumu yaşayanlar için ufak bir özet geçeyim. Ertesi gün yerine aynı güne bilet aldıysanız biletin tarihini değiştirmek yerine ertesi gün için yine indirimli bilet alıp geçmiş bileti iptal ettirebilirsiniz. Bu şekilde bilet 700 liraya gelir. Ben tarih değiştirdiğim için 850 lira Ödemiş oldum. Benim yaptığım bir şeydi bu. Tekrardan ilgilendikleri için :)”

15 Nisan saat 21.30 civarı 16 Nisan için bilet alacaktım. 15 Nisan bittiği için direkt siteye girip aldım ancak 15 Nisan bittiği halde 15 nisana almışım. Normalde sistemin satmaması gerektiğini geçtim şu anda iptal de edemiyorum. Tarihi geçen biletlerin değişimi de olmaz denilmiş. Ki zaten 1 gün önceden alınınca 850'den 700'e düşüyor diye almıştım. Yani tarih değişse dahi ben kampanyasız fiyattan almış olacağım. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.

16 Nisan 2024 07:33 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli misafirimiz , Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Vialand ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Mutluluğunuz için buradayız. Vialand Misafir İlişkileri..

Roy
Roy
16 Nisan 2024 20:47

Funda
Funda

Merhabalar kolay gelsin yanlışlıkla iki kez bilet satın aldık dört kişilik yani sekiz kişilik bilet satın almış olduk iptal etmek istiyoruz geri dönüş sağlar mısınız

26 Haziran 2024 23:19
İbrahim sonuçtan çok memnun

22 Mart 2025 01:03
Mehmet sonuçtan çok memnun

06 Ocak 2025 22:15
"İlgi ve alakanız için teşekkürler"