Via Veteriner Kliniği Diş Çekimi Sırasında Kedim Öldü

31 Aralık 2023 02:18

Dişi yüzünden dört tane çekilmesi gerekiyormuş. İlaç verdiler, kullandık. Bir hafta sonra, 27 Aralık'ta tekrar götürdük; kan tahliline baktılar, temiz çıktı, sağlıklı olduğunu ve sorunu olmadığını söylediler. 1,5 saat beklemesi gerektiğini belirttiler. Eve götürdük, orada bekledik ve saati geldiğinde tekrar götürdük. Saat 7'de özgüvenli bir şekilde teslim edeceklerini söylediler. Aldıktan yaklaşık bir saat sonra bir aksilikle karşılaştıklarını, kaybettiklerini söylediler. İnanamadık; anesteziye dayanamamış, kalbi durmuş. Kabul edememeye başladık. Sadece dört diş çekilmesi gerekiyordu; bu kadar basit bir işlem için ölmemesi gerekiyordu. İki gün sonra arayıp detaylı açıklama istedik. 'Biz de şaşırdık' dediler, alerji olabileceğini söylediler. Alerji testi yapılmadığını sorduğumuzda, diğer kedilere de yapmadıklarını, bu durumun ikinci kez başlarına geldiğini belirttiler. Acaba anestezide bir hata mı yaptılar, bilmiyoruz. Daha fazla dikkat etmeleri gerekiyordu. Test yapılmadı, bize riskler konusunda bilgi verilmedi. O kadar güvenmiştik ki, son kez öpüp sarılamadım bile. Lütfen ciddiye alın, başka bir can daha kaybolmasın.

Hilal Veteriner Kliniği İhmali Sonucu Kedimi Kaybettim

17 Ağustos 2024 22:18
Hilal Veteriner Kliniği İhmali Sonucu Kedimi Kaybettim

Özel Denizli Hayvan Hastanesi Asla Götürmeyin Hayvanlara Yanlış Tedavi Uyguluyorlar Üzülürsünüz

28 Temmuz 2024 09:15

04 Eylül 2024 15:13
Emine sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 19:58