VFS Global VFS Kanada Pasaport Teslim

Bayram'ın Teşekkür Mesajı
İlgi ve alakanız için teşekkür ederiz. Pasaportun teslim edileceği bilgisi ulaştı

19 Ağustos ta oğlumun vizesini basılması için pasaportu teslim ettik ama hala pasaport teslim edilmedi. Eşimin ve kızımın geldi ancak oğlumun henüz gelmedi. Başvuru takip kodundan baktığımızda ve VFS ye birebir sorduğumuzda hala konsoloslukta olduğu söyleniyor bir anlam veremedim neredeyse 30 gün oldu. Lütfen yardımcı olunuz. Oğlumun adı r**** b*****

20 Eylül 2024 09:15 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Başvuru Sahibi, VFS Global & Gateway Vize Başvuru Merkezi'mize göndermiş olduğunuz geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder, size daha hızlı hizmet verebilmemiz için iletişim bilgileriniz ile birlikte talebinizi iletmenizi rica eder, memnuniyetle yardımcı olacağımızı bildirmek isteriz. Saygılarımızla, VFS Global & Gateway Müşteri İlişkileri Yönetimi

Bayram
20 Eylül 2024 09:26

Merhaba mail olarak gönderdim size dönüş bekliyoruz teşekkür ederiz

Bayram
23 Eylül 2024 16:01

Ahmet
Benzer Şikayeti Var
19 Eylül 2024 20:56

İşlemleriniz hızlı ilerlemiş. Ben 2023 kasımda girdim. Ama hiçbir sonuç alamadım daha

Ahmet
Benzer Şikayeti Var
19 Eylül 2024 20:01

Merhaba bayram bey, parmak izi ve biyometrik fotoğrafı ne zaman verdiniz acaba

VFS Global Hollanda Vize Gecikmesi

14 Ağustos tarihinde VFS Beyoğlu'ndan vize başvurusunda bulunduk. 1 ay geçmesine rağmen pasaport konsoloslukta. VFS den ...

1 Destek3 Yorum

VFS Global Kategorileri