Yasin sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 12:14

VFS Global Belçika vize randevusu almaya çalışıyorum 2 aydır. Ama başvurulacak ülke kısmında Türkiye çıkmıyor. Test, test team gibi şeyler çıkıyor. Daha önce defalarca mail attım, hiç birine çözüm odaklı yaklaşmadılar. Her defasında tarayıcıyı temizle dediler. Denemediğim tarayıcı kalmadı. (Mozilla, Chrome, Edge, Opera, Ark, Safari, mobil tarayıcılar, Brave) Her defasında aynı sorun. Çalışma ve oturma iznim çıktı. Ülkeden çıkamıyorum bir türlü. Sizler yüzünden işimden olmak üzereyim. Artık karşı firmanın da sabrı kalmadı. Bir an önce sorunun çözülmesini talep ediyorum (VOWINT4210425)

13 Ağustos 2024 13:23 (Şikayetten 1 gün sonra)
13 Ağustos 2024 14:21

Bahsettiğiniz adrese mail attım bakalım gelişmeleri buraya yazacağım

14 Ağustos 2024 04:09

Yarın gün içerisinde hepsinin ekran görüntülerini alıp konsolosluğa mail olarak atacağım artık. Adama ekran görüntüsü olarak attığım dosyalara bakmadan "şu siteden girin her site farklı" diyor. Attığım görselleri incelese zaten o siteden attığımı görür. Tenezzül bile etmiyorsunuz çok ayıp

14 Ağustos 2024 12:25

Hala tarayıcıyı temizle diyorlar. Mesaj içeriğini okumuyorlar

Yorumlar (14)

Mert

Merhaba Yasin Bey, Sorunu çözebildiniz mi? Ben de aynı problemi yaşamaktayım. Çözebildiyseniz yardımcı olabilir misiniz?

Şeyma

Merhabalar durumunuzda gelişme var mı? İşlemleri nasıl ilerletebildiniz hala aynı sorunlar yasanmakta yardımcı olabilir misiniz? VFS yardımcı olmadığı için insanlar artık birbirinden medet umar oldu hepimz PC başımda küçük birer ıt olduk tarayıcıdan tarayıcıya çerezleri en geçmişine beri seli olduk. Teşekkürler

Şeyma

Merhabalar biraz uğraştırıyor 150 kere açma kapama yaptıktan sonra Mozilla firefoxtan yapabildim. Kolaylıklar

Mert

Merhaba Şeyma Hanım, sorunu çözebildiniz mi? Ben de aynı problemi yaşıyorum.

Burak

Arkadaşlar sorunu şu şekilde çözdüm visaonweb sayfasında new application diyerek yeni form doldurdum. En önemli kısım ise doldurduğum formdaki telefon numaralarının arasında boşluk olmadan doldurdum, böylece site beni asıl randevu sayfasına yönlendirdi. Bir de öyle deneyin

Mert

Merhaba Burak Bey, ben de aynı sorunu yaşamaktayım. Çözebildiniz mi? Nasıl bir yol izlemek gerekiyor eğer çözdüyseniz bilgilendirebilir misiniz?

Burak

Arkadaşlar aynı hatayı ben de alıyorum... Çözebilirsem haber edeyim

Arda

Dediğiniz gibi yapınca randevu ekranına erişebildim ancak bu seferde Furkan Beyin altta belirttiği hatayı alıyorum ve sistemden atılıyorum. Bu problemi çözebilirseniz bilgilendirebilir misiniz?

Furkan

Merhaba, dediğiniz yöntemle siteye girmeyi basardım fakat bu seferde randevu aşamasında söyle bir hata alıyorum. Bunu çözebildiniz mi?

vfs-global-vfs-belcika-vize-turkiye-cikmiyor-1.jpg
Arda

Hocam durumla ilgili bir çözüme ulaşırsanız buraya yazabilir misiniz?

Burak

Hala çözmediyseniz yukarıdaki yorumumu deneyin

Yazarım tabii. Sizlerde yazın Lütfen

Arda

Merhaba aynı problemi yaşıyorum, bir gelişme var mi?

Yasin

Yok hocam bak attıkları mesaja bak. Robot gibiler. Ne inceliyorlar ne başka bir şey. Yarın gün içerisinde zaten bunların hepsinin ekran görüntülerini alıp konsolosluğa mail olarak atacağım artık. Böyle saçmalık olmaz. Adama ekran görüntüsü olarak attığım dosyalara bakmadan "şu siteden girin her site farklı" diyor.

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Belçika Vize Sorunu

09 Ağustos 2024 12:37
VFS Global Belçika Vize Sorunu

15 Ekim 2024 14:19
Filiz sonuçtan çok memnun

26 Ağustos 2024 22:30
"Sorun çözüldü, yardımınız için teşekkür ederim. Aynı sorunu yaşayanlar için alta benimle paylaşılan çözümü ekliyorum: "Randevu sistemine giriş yapmadan önce tarayıcınızdaki tüm sekmeleri kapatın. Tarayıcınızın geçmişini ve çerezleri temizleyip, 30 dakika sonra sayfanın dil seçeneğini de değiştirip bu şekilde giriş yapmayı deneyin." Ayrıca sisteme telefon yerine bilgisayardan giriş yapılması ve tarayıcı olarak Mozilla Firefox kullanılması gerekiyormuş."