VFS Global Hollanda Vizem Uçuşa 2 Gün Var Ve Hala Sonuçlanmadı

09 Eylül 2024 12:07

14 Ağustos 2024 tarihinde İzmir VFS Global ofisinde başvurduğum Hollanda kültür vize başvurumun işleme alınmasındaki gecikme için yazıyorum. Başvuru takip numaram NLIZ/140824/0031/01'dir.

Planlanan uçuşum 11 Eylül 2024 tarihinde ve yalnızca iki gün kaldı. Hollanda'da bir enstitüde profesör ile önemli bir doktora mülakatım bulunmaktadır. Başvurumun üzerinden 15 iş günü geçti. Bu gecikme, planlarımı riske ve beni de strese sokmaktadır.

Başvurumun durumu hakkında acilen bir güncelleme talep ediyor ve ilgili makamların vize işlemlerimi tamamlanmasını rica ediyorum.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

Saygılarımla,
Nilsu Dönmez

profile profile profile
10 Eylül 2024 10:00 (Şikayetten 21 saat sonra)
10 Eylül 2024 12:25

Maalesef hala konsoloslukta gözüktüğü için ve gelmesi 1 gün süreceği için VFS Global biletimi açığa almamı istedi. Zaten turistik için değil 13 ünde doktora görüşmem olacağı için 4 günlük istemiştim vize. Başvuru süresi 45 günü bulabilir ve dışarıdan dahil olamayacaklarını hem konsolosluk WhatsApp hattı hem mail hem de telefonda ve mail cevabında bu durumdan bahsedildi. Lütfen 15 iş günü yazmayın 45 gün yazın o zaman direk. Çok üzgünüm. Teşekkürler.

Yorumlar (7)

Sevcan
Sevcan

Nilsu hanım merhaba, umarım her şey istediğiniz gibi olmuştur. Bir şey sormak istiyorum sadece başvuru formunu Elle dolduruyoruz değil mi herhangi bir sistemden değil. Hollanda konsolosluk sitesinde online formu doldurun gibi bir şey yazıyor emin olamadım da. Bir de başvuru ücretiyle vize ücreti euro olarak, hizmet bedeli tl olarak ödenir yazıyor onu anlamadım hem euro hem tl mi götürmem gerekiyor?

Esra
Esra

Bir gelişme oldu mu acaba durumda?

Stil

Nilsu hanım, son durum nedir? Umarım çıkmıştır vizeniz :/

Maalesef...

Ceren
Ceren

Selamlar Sonuç ne oldu? Güncel bilgi paylaşabilir misiniz?

Nilsu

Yarın uçuşum. Ve hala konsolukta gösteriyor, Aydın'da oturuyorum normalde İzmir'e gidip beklemeyi düşünüyorum bugün.

Umut sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 14:45

Rumeysa
18 Ekim 2024 11:56
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Hollanda Vize Uzun Süreli Belirsizlik Durumu, Cevap Yok, Muhatap Yok!

19 Eylül 2024 16:01

VFS Global Kategorileri