VFS Global Hollanda Vize Sonucu Gecikmesi

14 Eylül 2024 15:27

15.08.2024 de VFS Global Ankara aracılığıyla Hollanda vizesi için başvurduk, bir ay geçmesine rağmen hala pasaport işlemden çıkmadı. Uçak biletimiz 17.09.2024 te mağdur olmamak için pazartesi günü kesinlikle vizemizin çıkması gerekiyor. Aynı tarihte başvurup çıkan kişilerde var!

Seyahat tarihim yaklaşmakta, eşim ve ben ikimizde memur olduğumuz için izinlerimizi bu tarihlere göre ayarladım. Sürecin uzaması bizi birçok açıdan mağdur edecektir.

16 Eylül 2024 10:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yorumlar (7)

Bünyamin
Bünyamin

Merhabalar, ne zaman sonra geldi? Geldiğinde eşinizle aynı vize tarihlerini mi vermişlerdi?

Kültür

Aynı tarihi vermediler eşimin bir gün önce geldi benim bir gün sonra geldiği için maalesef uçak biletimiz yandı

Yaren
Yaren

Merhaba, 2. Pasaporttan bir haber var mı acaba?

Hayır yok

Anıl

Benimde uçuşum 19.09 ama bileti açığa almak zorunda kaldım ve hala pasaportum olumlu ya da olumsuz gelmedi tahminimce seyahat tarihini geçirecekler :) 27.09 tarihinde mısır seyahatim var bende bugün 2. Pasaporta başvuru yaptım. Umarım esinizin pasaportu vizesi onaylanmış bir şekilde gelir ve daha fazla mağdur olmazsınız.

Anıl

Kültür Hanım, ne yazık ki sonuçlandırmıyorlar benimde 22.08 başvuru tarihim ve bir sürü kişi mağdur edildi alttaki şikayetleri okursanız göreceksiniz. Ne yazık ki bende cuma günü oteli ve uçağı iptal etmek zorunda kaldım umarım biletiniz flexidir ve mağdur olmazsınız.

Kültür

Eşimle aynı anda başvurduk uçak biletimiz sabah 17.09.24 sabah 4 teydi eşimin vizesi 16.09.24 saat 16.15'te geldi apar topar VFS bürosuna gittik benimki gelmemişti. Üstelik tek randevu ile çift başvurusunda bulunmuştuk onunki gelip benimki gelmediği için biletleri iptal ettik mağdur olduk benimki neden ayrı gelecek ne zaman gelecek hiçbir bilgi verilmedi bekliyoruz.

12 Eylül 2024 16:35
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 09:00
Zeynep sonuçtan çok memnun

23 Eylül 2024 14:03
"VFS Global'in ilettiği adrese mail attığımda sürecin büyükelçilikte olduğu bu sebeple müdahale edemedikleri belirtildi. 35 günlük bir süre sonunda vizem elime ulaştı. Teşekkürler..."
VFS Global Kategorileri