VFS Global Hollanda Short Term Others

VFS Global Hollanda Short Term Others

Erasmus stajına gideceğim. Mayıs ayına ''Short Term Others'' seçeneğinden randevu aldım. Bu randevu türüyle işlemime devam edebilir miyim? Hiçbir yerde net bilgi alamadım. Mailden dönüş yapılmadı. Eğitim staj kategori randevusu asla açılmıyor. Lütfen artık öğrencileri mağdur etmeyin

18 Mart 2024 13:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Başvuru Sahibi, VFS Global & Gateway Vize Başvuru Merkezi'mize göndermiş olduğunuz geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder, size daha hızlı hizmet verebilmemiz için iletişim bilgileriniz ile birlikte talebinizi iletmenizi rica eder, memnuniyetle yardımcı olacağımızı bildirmek isteriz. Saygılarımızla, VFS Global & Gateway Müşteri İlişkileri Yönetimi

Yorumlar(20)

9 Kasım 2024 13:58

Merhaba turistlik amaçlı others kategorisinden randevu sonu alan oldu mu. Herkes yazmış ama sonuç alan olduysa bilgi verebilir mi

9 Temmuz 2024 15:50

Merhaba Beyza Hanım hangi evraklarla gittiniz acaba? Sadece dilekçede mi belirttiniz stajı? Aydınlatabilir misiniz rica etsem? Benim eşim ve kızım Hollandalı bir türlü randevu alamayınca danışman sinirlenip ben aldım kendime sizinle aynı kategoriden. Hangi evrakları verdiniz? Ben oraya hangi evrakları vermem lazım gidebilmem için? AB vatandaşı eşi mi yoksa turistik mi çözemedim kafam karıştı

15 Haziran 2024 17:11

Merhabalar, ben de yaz stajı için short term other kategorisinden randevu aldım. Siz bu randevuyla vize alabildiniz mi acaba?

8 Mayıs 2024 22:23

Beyzanur merhaba bende Erasmus stajı yapacağım aynı kategoriden bende randevu aldım sana geri dönüş yaptılar mı randevu ya gidebildin mi

Aysu
Benzer Şikayeti Var
3 Mayıs 2024 21:06

Merhaba, Short term others üzerinden aldığınız randevu ile başka kategoriden vize alabildiniz mi acaba? Teşekkürler

Sertuğ
Benzer Şikayeti Var
15 Nisan 2024 22:48

Turistik amaçlı other short term seçmekte bir sorun oluyor mu dönüş yaptılar mı size acaba?

12 Nisan 2024 20:37

Merhabalar konuyla ilgili geri dönüş oldu. Biz de short terms other seçeneği ile başvuru yapacağız ama turistik amaçla gideceğiz. Başvuru kabul ediliyor mu?

27 Mart 2024 01:23

Merhaba Beyzanur hanım, aynı problemi ben de yaşıyorum. Short term others seçeneği ile ilgili size bir geri dönüş yaptılar mı? Ben turistik vize için uğraşıyorum ama erasmusa gidecek arkadaşlarım da aynı sıkıntıyı yaşıyorlar. Çok mağduruz.

VFS Global Vize Randevu Sorunu

Erasmus öğrenim öğrencisiyim. Aylardır uğraşıyorum sistemden randevu alabilmek için asla giriş dahi yapamıyorum. VFS Glo...

3 Destek3 Yorum

VFS Global Site Sorunu, Randevu Ve Ücret İadesi Sorunu

Şubat ayında Erasmus için Polonya'ya gideceğim ve VFS globalde hiçbir şekilde site açılmıyor. Randevu almaya çalışırken ...

2 Destek

VFS Global VFS Polonya Vize İçin Randevu

Ankara VFS Polonya vizesi için, 2 aydır randevu almaya çalışıyoruz ve maalesef bir türlü alamıyoruz. Kızım 2. Sınıf okuy...

3 Yorum

İlhan
VFS Global Danimarka Vize Randevu Sorunu

VFS GlobalDanimarka Vize Randevu Sorunu

Münevver
VFS Global Hollanda Online Randevu Problemi!

VFS GlobalHollanda Online Randevu Problemi!

Emre
VFS Global Fransa Turistik Vize İçin Randevu Alamıyorum