Seçkin sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Hırvatistan - Vize Gecikmesi

Seçkin
12 Haziran 2024 14:38

3 Mayıs 2024 tarihinde VFS Global İzmir şubesinden, Erasmus staj programı kapsamında Hırvatistan'da bir yazılım şirketinde staj yapacağım için vize başvurusunda bulundum. Yurt konaklamamı, uçuşumu ve gerekli tüm tüzel kişilik belgelerini sundum. 1 ay içerisinde sonuçlanacağı belirtilmesine rağmen o günden bugüne kadar bekliyorum. Mail yoluyla İstanbul Başkonsolosluğu'na da ulaşamıyorum ve bu durum beni tedirgin ediyor.

Üstelik, 28 Haziran tarihinde çok önceden rezervasyon yapılmış bir İtalya seyahatim bulunmakta. Şu anda ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Öğrenci olduğum için de rezervasyonları ertelemek bana çok büyük maddi zorluk çıkaracak.

Bu konuda tarafıma yardımcı olunmasını rica ediyorum.

25 Haziran 2024 16:00

03.05.2024 tarihinde VFS Global İzmir üzerinden başvurmuş olduğum Hırvatistan schengen vizesine hala bir dönüş yapılmadı. İçerisinde aktif schengen vizesi bulunmasına rağmen aylardır pasaportumdan haber alamıyorum. Hırvatistan'da Erasmus programına katılacağımdan dolayı bu vizeye başvurmak durumunda kaldım ve tamamen çaresiz hissediyorum.

1 haftadır vizemin onaylandığı internet sitelerinde gözüküyor ancak pasaportum hala tarafıma iletilmedi. Lütfen bana yardımcı olun.

13 Haziran 2024 14:03 (Şikayetten 23 saat sonra)

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 18:52

11 Temmuz 2023 14:53

VFS Global Hırvatistan Vize Başvurusu Sonuçlanmama

04 Temmuz 2024 12:04

Alperen
31 Temmuz 2023 12:19
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Hollanda Vize Uzun Süreli Belirsizlik Durumu, Cevap Yok, Muhatap Yok!

19 Eylül 2024 16:01