VFS Global Dolapdere Şubesinde Kötü Muamele Ve Hizmet Eksikliği

05 Ağustos 2024 14:14

Vize işlemlerinde aracı kurum olan VFS Global Dolapdere şubesi hakkında şikayette bulunmak istiyorum. Konu şudur; kardeşim İrlanda vizesi için başvuru yaptı ve üniversite eğitimine İrlanda'da devam edecek. Geçtiğimiz bayramda da İrlanda turistik vizesini almıştı ve seyahat gerçekleşmişti. Yani daha önceden bu ülkeye seyahat etti, şimdi ise eğitim için vize başvurusu yapıldı. Bir hafta önce (temmuzun son haftası), eğitim vizeniz çıktı gelin alın diye aradılar (halbuki biz kargo ücreti ödemiştik ve elimizde fatura var), kardeşim, annem ve babam pasaport almak için gittiler ama pasaport yok denildi. Aynı zamanda bizi arayan özel numaraya da ulaşmaya çalıştığımızda kimse telefona çıkmadı. Bugün (05.08.2024) ise annem ve babam tekrar sormaya gittiğinde, 21 numaralı masadaki kız anneme çıkışarak yüzüne evrakları fırlatmış ve 'Derdinizi anlatamıyorsunuz' diye bağırmış. Annemin anlatmak istediği ise, daha önce vize başvurusu yaptık, onay aldık, seyahat ettik ve pasaport kargo ile gelmişti. Ancak şimdi arıyorsunuz kargo ücreti vermemize rağmen ve vizenin onaylandığına dair konsolosluktan bilgi almamıza rağmen pasaportu göndermiyorsunuz demesiydi. Kurum ve kişi hakkında şikayette bulunmak istiyorum. Müşteri ve tüketici olarak hiç kimse böyle bir muameleyi hak etmiyor, keza kendileri de vize konusunda karar merci değiller. Dediğim gibi vizemiz çıkmış, sadece kargoya verilmesini bekliyoruz, ancak yüzüne kargo evraklarının fırlatılması basitliktir.
Not: Bu arada hala pasaport kargolanmış değil, kargo parası ödenmesine rağmen.

profile profile profile
06 Ağustos 2024 11:14 (Şikayetten 20 saat sonra)

04 Ekim 2024 11:48
VFS Global'de Vize Başvuru Sürecinde Yaşanan Aksaklıklar

Busenur
25 Mart 2024 12:41
Tekirdağ sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global İzmir Ve VFS Global İnternet Sitesi

Tekirdağ