VFS Global - Danimarka Vize Başvuru Sorunu

VFS Global - Danimarka Vize Başvuru Sorunu

VFS Global sitesinden Danimarka vize randevusu almaya çalışırken, sürekli "applicantınformation. Messages. Errormessages. Message68" hatası ile karşılaşıyorum. Tamamen yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmekteyim. Kurumla defalarca iletişime geçmiş olmama rağmen çözüm bulamadım. Yardıma ihtiyacım var.

31 Temmuz 2024 11:07 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Başvuru Sahibi, VFS Global & Gateway Vize Başvuru Merkezi'mize göndermiş olduğunuz geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder, size daha hızlı hizmet verebilmemiz için iletişim bilgileriniz ile birlikte talebinizi iletmenizi rica eder, memnuniyetle yardımcı olacağımızı bildirmek isteriz. Saygılarımızla, VFS Global & Gateway Müşteri İlişkileri Yönetimi

19 Eylül 2024 20:19

Aynen öyle. Danimarka konsolosluğunun sitesinden başvuru yapıyorsunuz. Schengen başvuru formu oradan oluşmuş oluyor. Sonunda ödemeyi yaptıktan sonra size bir kod veriyor. O kodu bu şikayette bahsi geçen kutuya yazmak gerekiyor. Sonrasında randevu alıyorsunuz VFS'den

1 Ağustos 2024 23:18

Danimarka büyükelçiliğinin sitesinden yapmış olduğunuz başvuru sonucunda size bir numara veriyor. O numarayı o boşluğa yazmanız gerekiyor. Yazılımsal bir hata var. Kod yazıyor o boşlukta biliyorum. Ben de başka bir yerde okuyup denedim o şekilde oldu.

VFS Global VFS Hollanda- Hata

Beyza

VFS Global'den Danimarka için vize randevusu almaya çalışıyorum. Uygun tarih var ama sürekli hata veriyor. Zorunlu alanl...

VFS Global VFS Hollanda- Hata
2 Yorum