VFS Global Danimarka Vize Başvurusu Yapılmıyor

VFS Global Danimarka Vize Başvurusu Yapılmıyor
Dilan
19 Ağustos 2024 08:375.330

VFS Global sitesinden Danimarka vize randevusu almaya çalışırken, her defasında "applicantınformation. Messages. Errormessages. Message63" hatası ile karşılaşıyorum. Yaklaşık bir aydır bu problemin çözülmesini bekliyorum
fakat sayfada henüz bir düzenleme olmadı maalesef ki. Konuyla ilgili yardımınıza ihtiyacım var.

19 Ağustos 2024 12:10 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Başvuru Sahibi, VFS Global & Gateway Vize Başvuru Merkezi'mize göndermiş olduğunuz geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder, size daha hızlı hizmet verebilmemiz için iletişim bilgileriniz ile birlikte talebinizi iletmenizi rica eder, memnuniyetle yardımcı olacağımızı bildirmek isteriz. Saygılarımızla, VFS Global & Gateway Müşteri İlişkileri Yönetimi

Merve
Merve
25 Eylül 2024 07:21

Merhaba Dilan, Başvuru numarasını o hata veren yere yazdığından sana randevu sistemini açtı mı? Bir de ne kadar süre önceden randevu aldın☺️

Emre
Emre
19 Ağustos 2024 22:18

Merhaba o hatayı bende aldım müşteri hizmetlerini aradım yardımcı oldular o kısıma nereden başvuracaksan onu yazman gerekli örnek bu şekilde Ankara-1111-1111 olmalı bu çözdük şimdi ödeme kısmı çıktı ödeme yapamıyor ve randevu alamıyorum bu nasıl sistemdir anlamadım

VFS Global - Danimarka Vize Başvuru Sorunu

Ege

VFS Global sitesinden Danimarka vize randevusu almaya çalışırken, sürekli "applicantınformation. Messages. Errormessages...

VFS Global - Danimarka Vize Başvuru Sorunu
1 Destek3 Yorum

VFS Global VFS Web Sitesi Hataları

Fatma

VFS Global web sitesinden Danimarka vizesine randevu almaya çalışıyorum. Ama site sürekli farklı hatalar veriyor. Başvur...

VFS Global VFS Web Sitesi Hataları

Tümünü Gör