Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Vespa'da Kronik Jant Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Desteği

16 Ekim 2024 16:20

2021 model Vespa Primavera 50 motorum var. Henüz 1600 km'de olmasına rağmen kronik arka jant tıkırtı sesi gelmesi üzerine yetkili servise götürdüm. Yetkili servisin de kabul ettiği, kronik ve üretimden kaynaklanan arka jant göbeğinin gevşemesi nedeniyle ortaya çıkan bu problem için Vespa Türkiye’nin yardımcı olamayacağı, ciddi bir ücret karşılığında kendimin yaptırmam gerektiği söylendi. Motoru alırken, kalitesiz, güvensiz, uygun fiyatlı ve arkasında kim olduğu belli olmayan bir motor değil de daha fazla fiyatla marka, kalite, güvenlik ve arkasında duran bir kurum olduğunu düşünerek aldığım motorumun bu sorunu ile baş başa kaldım.
Sorunun jantın üretiminden kaynaklı olduğunu, bu modellerde kronik olduğunu servis dahi dile getirirken Vespa Türkiye’nin beni mağdur etmesini anlayamıyorum.
Mağduriyetimin giderilmesini ve markaya olan güvenimin sağlanmasını rica ederim.

16 Ekim 2024 16:30 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Dilerseniz, bizlere ulaşabilirsiniz. Vespa Müşteri Hizmetleri

19 Ekim 2024 08:47

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Vespa Müşteri Hizmetleri

Ömer
Ömer
19 Ekim 2024 10:59

Sorunun kronik bir sorun olmadığı ve garanti süremin geçmiş olması nedeniyle yardımcı olamayacaklarını söylediler. Kısacası Vespa Türkiye kabul etmese de bu kronik problem sadece garanti süresince sahipleniliyor, garantiniz bitince üretim kaynaklı kronik bir sorunda sizi ortada bırakabiliyor maalesef.

Berat sonuçtan hiç memnun değil

Vespa Türkiye Vespa Primavera 150 S Arka Tekerlekten Tıkırtı

02 Ağustos 2024 17:36

Vespa Türkiye Vespa Primavera 150S Arka Jant Problemi

04 Temmuz 2024 14:38
Vespa Türkiye Vespa Primavera 150S Arka Jant Problemi
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Vespa Primavera 150: Güvenlik Tehlikesi Yaratan Jant Sorunu

08 Ocak 2025 15:52