29 Kasım 2024 22:20

1.5 yıl önce annem R*** D****'ya akıllı lens işlemi yaptırdı. Annem sadece yakını göremiyordu, öncesinde ne enfeksiyon, ne yanma, batma, kanlanma hiçbir şey yoktu. 1.5 yıl her gün damla kullanıyor. Tabii antibiyotik kullandığı için bir de kuruluk çıktı. Hastaneyle konuşuyoruz, devamlı geçiştiriyorlar. Yardımcı hiçbir şekilde olmadılar. İlaç yazıp gönderiyorlar.

03 Aralık 2024 11:21 (Şikayetten 3 gün sonra)

Esra B. Merkezimizde yaşamış olduğunuz deneyiminizi bize ileterek, hizmet kalitemizi geliştirme, sürekli iyileşme çabamıza katkınız için teşekkür ederiz. Yetkililerimiz, şikayetinizi olabildiğince hızlı değerlendirip size dönüş sağlayacak. Her türlü öneri ve görüşlerinizi bizlere iletebilirsiniz.

Aysel
Aysel

Benim de annem bundan 8 ya da 9 ay önce akıllı lens taktırdı ve o zamandan bu zamana sürekli göz damlası kullanıyor çünkü hep kuruluk yanma batma ve gözlerinde kızarıklık oluyor Biz de doktora gidiyoruz her seferinde bizi yeni bir damla vererek geçiştiriyor akıllı lens taktırmak hataymış Bence Kimse yanaşmasın buna annemin ne göz sağlığı ne de ruh sağlığı kaldı

Aynuray
Aynuray

Anneniz nerede hangi hastanede akıllı lens taktırdı.? 🤔 bizleri bilgilendirirseniz bu konuda memnun oluruz. Teşekkürler...🙏🏽

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Eskizinden Daha Beter Kör Oldum

03 Ağustos 2023 17:37
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Veni Vidi'de Katarakt Ameliyatı Başarısız 2 Yıldır Düzelmedi

31 Temmuz 2023 11:19