Brian sonuçtan hiç memnun değil

Venedik Dental Clinic Kötü Hizmet

02 Mayıs 2024 09:15

Dış kliniğinde dişlerimi yaptırdıktan sonra çok diş ağrım oldu ve ağrı kesici almam söylendi. Birkaç hafta sürer dediler. Sonra Almanya ya döndüm ağrı kesilmedi ve tekrar aradım dediler. Gayet normal 6 ay sürebilir ben her saatte bir ağrı kesici aldım yemek yiyemedim. Sonra Almanya da çok iyi bir diş dr. Gittim. Röntgen çekti ve ekte gönderdiğim gibi işaretledi ve yanlış yapılmış dedi. Tekrar venedik diş kliniğine gönderdim kabul etmediler Almanya daki dr. Seni kandırıyor dediler. Tekrar uçup Antalya ya geldim ve bilir kişiye gideceğim dedim ve dişi söküp baktılar dediler evet hata var ama bizim hatamız değil, laboratuvar hatası tekrar yapıldı ve çok anestezi yaptılar, ikaz etmeme rağmen çabuk bitirelim diye 7-8 ampul anestezi yaptılar ve tansiyonum çok yükseldi ve bayıldım.
Hastaneye götürdüler sonra dişi yapan diş hekimi **** psikolojisi bozuluyormuş o nedenle yapmak istemedi. Halan dişlerim iyi yapılmadı fatura vereceğiz dediler. Sadece bir kağıda aldıkları miktarı yazıp fatura diye yanılttılar ve biz hastalarımıza böyle veriyoruz dediler. Gerçek fatura için 2500 euro istediler 1500 euro ödedim. Faturayı verdiler şimdi de 1200 euro daha istiyorlar. Dişim de hala problem var. Kaybım oldu çok ağrı çektim yol masrafı ve bir de üstelik psikolojisi bozuluyormuş demiyormuş ben iyi bir dr. Değilim. İstedikleri 1200 euro da vermiyorum

Ece sonuçtan hiç memnun değil

Dt. Veysel Koç Zirkon Kaplama Tedavisi

26 Nisan 2024 23:12
Dt. Veysel Koç Zirkon Kaplama Tedavisi
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Ali Çomut Diş Hk. Ve Asistanı

07 Şubat 2024 13:38
Dr. Ali Çomut Diş Hk. Ve Asistanı
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Klinik Yazıcıoğlu Kanal Tedavisinde Neredeyse Ölüyordum

14 Ocak 2024 18:00