Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Veet Men Tahriş Sorunu

Anıl
08 Nisan 2024 19:07

Arkadaşlar bu şikayet mesajından ziyade bilgilendirme amacıyla yazıyorum başlangıç olarak bunu bildirmek istedim. Veet men hassas tüy dökücü krem kullanıyorum yaklaşık 5 aydır aralıklar ile. Gözlemlediğim sonuçları sizlere anlatmak istedim.
Kol için her kullanımda sivilce ve ufak tahrişler yaptı ve bunlar yine 1 aya yakın vücutta kalıyor maalesef geçmesi uzun sürüyor fakat aşırı bir yanma olmuyor. Göğüs için bence kullanışlı değil orada daha belirgin kızarıklar oluyor ve istediğim ölçüde tüyleri almadı. Bacak kısmında ise üst bacağın yarısına kadar sonuçlar iyi ne yara izleri var ne kızarıklar fakat kasıklara doğru yaklaştıkça o bölgelerde kızarıklar oluyor ve spatula ile alırken tahriş olabiliyor. Benim vardığım sonuç sadece bacaklar için kullanmak mantıklı gibi aksi durumda vücuttaki diğer bölgelerde tahrişler söz konusudur. Belki sadece benim cildimde böyle şeyler oluyordur yine bölge bölge alarak kontrollü gitmekte fayda var. Marka için görselleri paylaştım umarım sizler marka olarak dikkate alırsınız.
(Yazılı olan bütün kurallara dikkatli bir şekilde uyarak bu işlemleri gerçekleştirdim)

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 17:17

Kadir
24 Şubat 2024 01:57
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
25 Haziran 2024 20:33
Veet Tüy Dökücü Krem Göğüs Bölgesinde Tahriş Ve Yanma Sorunu
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Mutlu
15 Mart 2024 08:29
Bernur sonuçtan hiç memnun değil

Bernur
05 Ağustos 2023 15:03