Yanlışlıkla Abone Olduğum Veedz Uygulamasının Ücret İadesini Ve Acil İptalini Talep Ediyorum

15 Kasım 2024 00:292.925

Veedz uygulamasına yanlışlıkla abone oldum. Abone olur. Olmaz 175₺
ücret kestiler. Bende hemen aboneliği iptal etmek istedim ve internette biraz araştırınca"iptal veedz"yazıp 3699'a SMS gönderince aboneliğimin iptal edileceği yazıyordu. Bende 3699'a
"iptal veedz" yazdım fakat 14.12.2024 tarihinden itibaren aboneliğimi iptal edileceği ve bu tarihe kadar ücretsiz faydalanılabileceği mesajı geldi. Ben bu uygulamayı hiç kullanmadım ve kullanmak istemiyorum. Bu yüzden
veedz uygulamasının acilen hemen aboneliğimi iptal etmesini istiyorum. Ücretin iadesini istiyorum.
Mesaj aşağıdaki şekildedir.
3699VEEDZ Servisi aboneliğiniz 14/12/2024 tarihinde iptal edilmiştir. Servisten bu tarihe kadar ücretsiz yararlanmayı sonlandırmak isterseniz müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Mh: 08503333699 B001

3 Destek
18 Kasım 2024 16:53 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu yetkili birimimize iletilmiş olup, incelemenin ardından lehinize bir sonuç çıkması durumunda size bilgi vereceğiz, Ürünlerimizle ilgili her türlü talebinizde size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla.

Yanlışlıkla Abone Olduğum Veedz Uygulamasının İptali Ve Ücret İadesi Talebi

24 Kasım 2024 12:581.327

"İletmiş olduğum sorunum olumlu olarak sonuçlanmıştır. Çözüm olarak ücret iadem gerçekleşmiş olup tarafıma aranarak bilgi verilmiştir. İlgilenen yetkililere özellikle de Hatice hanıma teşekkürlerimi sunuyorum."

Yanlışlıkla Başlatılan Veedz Aboneliği Ve İptal Sorunu

7 Aralık 2024 21:594.848

Bende Veedz mağduruyum. Veedz uygulamasına çocuk yanlışlıkla indirmiş. Mesaj gelince otomatik Abonelik olur. Olmaz 175₺ ...

2 Destek2 Yorum

Yanlışlıkla Abone Oldum, İptal Ve İade Sorunu Yaşıyorum

25 Kasım 2024 19:181.217

"Teşekkürler."

Yanlış Abonelik Ve İptal Sorunu

28 Ekim 2024 09:532.858

Veedz uygulamasına yanlışlıkla abone oldum. Abone olur. Olmaz 175₺ ücret kestiler. Bende hemen aboneliği iptal etmek ist...

10 Şubat 2025 20:431.141

Bende Veedz mağduruyum. Veedz uygulamasına yanlışlıkla abone oldum. "tebrikler! Veedz servisi aboneliğin başladı. Abonel...

3 Destek

Veedz-tr.comHaksız Para Çekimi Ve İade Talebi

Erol
Veedz-tr.com İnanılır Gibi Değil

Veedz-tr.comİnanılır Gibi Değil

Veedz-tr.com Üzerine Abonelik Yapıyor!

Veedz-tr.comÜzerine Abonelik Yapıyor!

İlyas