22 Kasım 2023 21:22

Veedz in bir mağduru da biziz. Kime sorarak abonelik başlatıyorsunuz? Çok açık bir şekilde aynı dakikada işlem onaylanmış ve kod girilmiş gibi gösterip kardeşimin faturasına ek 109 lira eklediniz. Bu basbayağı telefonumuza istediğiniz şekilde yönlendirebiliyor olduğunuzun bir göstergesi. Sizi ve kendi operatörüm olan Türk Telekom'u dava edeceğim, ayrıca mağduriyetimi gidermek için her türlü hukuki yola başvuracağımdan emin olunuz.

Sümeyye
Sümeyye
24 Kasım 2023 19:45

Bugün ben aradım kendilerini, bana dönüşlerini kendileri yapmadı. Türk Telekom'un otomatik şifre onaylamasını açtığını söylediler ve iadesini de bir dahaki aya faturadan düşeceklerini söylediler. Saçma işlerle uğraşıyoruz ya. Doğru düzgün muhatap yok.

27 Kasım 2023 17:35 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu yetkili birimimize iletilmiş olup, incelemenin ardından lehinize bir sonuç çıkması durumunda size bilgi vereceğiz, Ürünlerimizle ilgili her türlü talebinizde size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla.

Aysel
Aysel

Yanlış hatırlamıyorsam eğer 3 ay faturama ek 200 küsur yansıdı. Başta tarifemi aştığımı düşündüm ilgilenmedim ama bu ay da ek yansıma olunca ve daha 12 GB internetim ve diğer paket içeriklerimin de bitmediğini görünce Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım ve veedz diye bir uygulamaya abone olduğumu söylediler. İptal ettirdim ancak ben uygulamanın adını dahi ilk defa müşteri temsilcisi söyleyince duydum. Ne alaka. Ben neden boşu boşuna 600 ₺ ödüyorum. Bunun sorumlusu kim ve ben ödediğim tutarı nasıl geri alacağım veya ben haberim olmadan nasıl abone oluyorum. Veedz ve Türk Telekom bana ve diğer mağdur insanlara açıklama borçlusunuz.

12 Aralık 2024 18:53
İzinsiz Abonelik Ve Haksız Fatura Yansıması
Bilginur sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2025 17:56
Veedz Ve Türk Telekom'un Haksız Abonelik Ücreti
Veedz Ve Türk Telekom'un Haksız Abonelik Ücreti
Nihat sonuçtan çok memnun

09 Eylül 2025 21:50
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"
1757444017486.screenshot-2025-09-09-21-53-07-67-cf3cf72bd8e53b0db7ddb0a6f2208af9.jpg