Vavacars Yanıltıcı Reklamlar Ve Bilgisiz Mhd Ekibi

18 Mart 2024 14:26

16.03.2024 tarihinde eşimin aracını satış işlemleri ile ilgili Natulus Vavacars'a götürdük. Gerekli ekspertiz yapıldı ve fiyatta anlaşıldı. Süreç bu noktaya kadar sorunsuz bir şekilde ilerledi. Ancak sorunlar silsilesi bundan sonra başladı.

Normal şartlarda sıfır bir araç için kapora vermiştik. Niyetimiz, uğraşmadan tek bir imza ile bütün işlerimizi halletmekti. Çünkü çalıştığımızdan dolayı sürekli bir yere gitme şansımız ne yazık ki yoktu.

Sonrasında Natulus'taki arkadaşınız İ-- Bey'in önerisiyle farklı bir araca yönlendirildik ve o araca sitenizden kapora verdik. Burada İ--l Bey'in ilgi ve alakasından oldukça memnun kaldık. Belki de işini severek ve bilinçli yapan birkaç personelinizden biridir.

Sorunlar bundan sonra başladı. Maalesef reklamlarınız tamamen yanıltıcı, müşteri hizmetleriniz konuya hiç hakim değil. Öncelikle takas desteğinde sürekli farklı fiyatlar söylendi. Sonrasında kredi işlemleri, reklamlarınızda bahsedildiği gibi oturduğunuz yerden maalesef yapılamıyor.
Müşteri hizmetleri tarafımıza bankadan hesap açmamızı söyledi.

Hesabı açtık, sonrasında mobil uygulamadan indirim işlemini oradan onaylayacağımızı söyledi. Bunu da gerçekleştirdik.

Şimdi ise daha önce hesabımızın olmadığı banka olduğu için gidip bankadan onay almanız gerektiğini söylüyorlar.
Sürecin saçma bir hale gelmesinden dolayı pişman olduk. Bir daha muhtemelen sizlerle alışveriş yapmayı düşünmüyoruz.

18 Mart 2024 14:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Melih
18 Mart 2024 14:51

Merhaba, bankaya gittik işlemleri kendimiz halledelim diye, ikametgahımızın olduğu şubeye gitmemiz gerektiği söylendi. 10dk da kredi anlaşmalı firmamızdan 1 günde arabanız size teslim tarzı reklamlar veriyorsunuz ancak hepsi hayal urunu. Müşteriyi oradan oraya sürüklüyorsunuz.

Melih
19 Mart 2024 17:15

Sağ olsunlar bugünde 16.30 da Maltepe vavacarsatan aracınızı alabilirsiniz bilgisi verip, oraya gittiğimizde aracınız henüz hazır değil yarın teslim alabilirsiniz dediler. Şükür her şey bitti kurtulduk diyoruz ancak yine bizi mağdur edecek bir şey yapıyorsunuz

26 Mart 2024 08:25

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 12:56
Mehmet sonuçtan çok memnun

08 Mart 2024 19:44
"Firma tarafından arandım, ücret iademin yapılacağı söylendi. İlgileri için teşekkür ederim."
Özgü sonuçtan çok memnun

Özgü
28 Aralık 2024 17:37
"Şikayetime kısa süre içerisinde dönüş yapıldı, şirket son derece kibar bir şekilde bana yanıt verdi, kendilerine teşekkür ediyorum"
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Vavacars Görmeden Araç Almak

Turgay