Fatih sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 18:56

Garantisi devam eden Varta 60 Amper akümde asit akıntısı meydana geldi ve marş çok zayıf basıyordu. Öncelikle aracımda bir sorun olup olmadığına emin olmak için aracımı Fiat servisine götürdüm. Fiat servisi aküde problem olduğunu belirtti.

Emin olmak için iki farklı elektrikçiye daha gittim ve onlar da aküde sorun olduğunu belirtti. Varta Servisi'ni aradım, beni Rize'deki yetkili bir elektrikçiye yönlendirdiler (Rize Resul Oto). Elektrikçi sürekli aracımda bir sorun olduğunu iddia ederek sorumluluğu üzerinden atmak istemedi.

Israrcı olduğumu anlayınca aküyü iki gün dükkanlarında tutacaklarını ve bir sorun olup olmadığına bakacaklarını söylediler. Bana geçici bir akü verdiler (Mutlu Akü). Ancak bu akü iki gün içinde boşaldı ve yolda kaldım. Resul Oto'ya uzak olduğum için aküyü kendim para verip şarj ettirdim ve toplam on gün bu aküyle idare ettim. Bu süre zarfında bana dönüş yapmadılar.

Sonra ben onları aradım, aküde sorun olmadığını söyleyerek gelip almamı söylediler. Aramasam aramayacaklardı. Altmış kilometre yol gidip aküyü aldım ve aküye dokunulmamıştı. Hala akıntı vardı, tekrar servisi aradım.

Bu bölgeye bakan e-- Bey adında birini yönlendirdiler. Geldi, akümdeki bariz asit akıntısını görerek aküde bir sorun olmadığını kaçamak cevaplarla söyledi. Böylesine büyük bir firmanın vasat servis ağı ve kalitesiz çalışma sistemi beni şok etti. Dört aracım var ve kesinlikle bir daha Varta Akü almayacağım.

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Varta Akü Garantim Olmasına Rağmen Yardımcı Olmadılar.

09 Ağustos 2023 09:36
Varta Akü Garantim Olmasına Rağmen Yardımcı Olmadılar.

01 Eylül 2024 19:22

Varta Akü'nün Beklenmedik Performans Sorunu