Alper sonuçtan hiç memnun değil

Varan Turizm Saygısız, Dikkatsiz Şoför

Varan Turizm Saygısız, Dikkatsiz Şoför
28 Kasım 2023 03:36

25.11.2023 tarihi 23.59 Ankara - Antalya seferine biletimiz vardı. Bizim için zorunlu bir yolculuktu. Uçak seferimiz iptal olduğu için otobüs tercih etmek zorunda kaldık. Biz AŞTİ den bindik araç yolcu beklememesine rağmen otogardan geç çıktı. Sebepsiz bir şekilde gecikme yaşandı. Sonra yakıt almak için Cumhurbaşkanlığı kütüphanesi karşısında akaryakıt istasyonuna girdi. Araç 00:49'da Söğütözü terminalinden çıkış yapabildi. Bu süreçte görevli şoför araç içerisinde bağıra çağıra sanki kahvedeymiş gibi konuşuyordu. Araçta kimse gecikmeye ilişkin rahatsız değildi fakat şoför geç kaldığının farkına varıp aracı kontrolsüz şekilde kullanmaya başladı. Yukarıda yolculara ait olan çanta mont vs. Düşmeye başladı. Eskişehir yoluna çıkmadan önce aracı savurarak kullanıyordu. Bende şoföre daha sakin kullanmasını host ile ilettim. Bunu söylememle birlikte şoför söylenmeye başladı. Yanına gittiğimde aracı kenara çekerek koltuktan kalktı ve çok biliyorsan geç sen sür diye devam etti. Devamında ise aracın İzmir Alaçatı'dan geldiğini ve hiç dinlenmeden Alanya'ya devam ettiğini ve yine hiç dinlenmeden oradan Ankara'ya geri döneceklerini, bu süreçte uyumadıklarını söyledi. Şimdi bu durumda şoför zaten hatalı fakat siz firma olarak nasıl bir planlama yapıyorsunuz ki hiç dinlenmemiş ekibi sefere çıkarıyorsunuz. Host yolculuğun neredeyse tamamında uyudu. İlgili şoför Afyon Kolaylı tesislerine kadar aynı şekilde kontrolsüz şekilde devam etti. Diğer şoför yolun kalan kısmında daha kontrollü idi. Aracın plakası 06 vt 313 idi. Muhtemelen şirketinizin mülkiyetinde olan araçtır. Kendi araçlarınızda bu tarz problemler yaşayacak isek gerçekten eski efsane Varan'ın V'si bile kalmamış. Her hafta Ankara Antalya arasında yolculuk yapıyorum uçak saatleri uygun değilse, otobüs bileti alırken ilk tercihlerim arasındaydınız bugüne kadar. Uzun uzun yazdım herhangi bir yaptırım ya da geri dönüş yapmayacağınıza eminim ama belki diğer yolculara yararı olur diye düşünüyorum.

28 Kasım 2023 18:24 (Şikayetten 14 saat sonra)

Seda sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2025 13:47
Samet sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 18:31

11 Temmuz 2025 12:47
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2023 23:27