Vaporesso Buharkeyf Arızalı

21 Ocak 2024 15:04

Ben yaklaşık 6 yıldır elektronik sigara kullanıyorum. Bu konuda çok tecrübeliyim. Eşim, Buhar Keyif'ten bir adet Vaporesso Gen s almış. Orijinal paketini açtığımda, ilk kullanımda 'aşırı ısınma' uyarısı aldım. Firmaya çok zor şartlarda ulaştım. Bana kullanım ile ilgili bilgiler vermeye başladılar. Ben bu üründen daha önce de satın almıştım. Kendileriyle görüşme yaparken, en sonunda 'bu ürünün içinden garanti belgesi konulmasına rağmen garantili bir ürün olmadığını' bildirdiler. Ne değişim yapılabiliyor, ne de garanti kapsamında bakımı yapılıyor. Ne de iadesi gerçekleştiriliyor. Çok mağdurum, emekliyim. Maaşımın yarısını bu cihaza vermiştim. Çözüm bekliyorum. Ürün Adı: Vaporesso Gen s (GTX Coil Versiyon) - Renk: Siyah & Kırmızı, Likit: İstemiyorum, Elektronik Sigara Pil: İstemiyorum. Ürün Kodu: Vaporesso Gen s, Fiyat KDV Hariç: 2.650,00 TL, Toplam KDV Hariç: 2.650,00 TL. Ara Toplam: 2.650,00 TL, + Ücretsiz Kargo: 0,00 TL, Kapıda Kredi Kartı İle Ödeme Hizmet Bedeli: 25,00 TL, Toplam: 2.675,00 TL.

22 Ocak 2024 11:41

İyi günler vaperosso şirketi sizde kayıtlı firmalar arasında olmadığını gördüm. Benim şikayetim.''buharkeyf'' firması ile ilgili. Şikayeti buraya yapabiliriz. Saygılarımla

01 Şubat 2024 19:33

İyi akşamlar buharkeyf e iletildi mi acaba

12 Şubat 2024 13:18

İyi günler diliyorum. Şikayetim buharkeyf e iletilmedi sanıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz. Saygılarımla

Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Buharkeyf'ten Aldığım Esigara Arızalı

16 Şubat 2024 11:41