Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Valetta Vip Trend Müşteri İle Oyun Oynuyor

Valetta Vip Trend Müşteri İle Oyun Oynuyor
Rabia
16 Temmuz 2024 10:20

Trendyol'dan bir yıl önce valetta'nin silikon ısıya dayanıklı spatula setini aldım. Ancak geçen hafta sıcak puding karıştırırken çırpıcısı eridi. Satıcıya kullanım sonrası oluşan hasar diye Trendyol'dan mesaj attım ve onlar da kullanım sonrası oluşan silikon erimesi için önce ürünü tedarik edeceklerini söyleyip daha sonrasında ürünü göndermemeye karar verdi. İnsan lafından böyle dönemez ki.

Ticaret dürüst yapılmadıktan sonra neye yarar. Ürünü kullanım talimatına uygun
kullandım ancak kaynayan tencerede bırakmayın diyor hala. Bırakmadım diye belirtmeme rağmen başta. Bıraksam bir sene nasıl kullanayım. İlk defa sıcak bir şey karıştırdım onda da eridi gitti.

Ürününden kaynaklı kusuru satıcıya yükleyemezsiniz. Ayrıca önce tamam deyip sonra hayır vazgeçtik demek nedir? Çocuk mu eğlendiriyorsunuz burada? Bu nasıl etik anlayıştır? Ürünümüz değiştirilmesini talep ediyorum.

Melek

Neden erimiş bir de. %100 gerçek sıvı silikon diyorlardı. Naylon mu karışık acaba, bende alacaktım bu markadan güvenilir diye.

Rabia

Onlara göre kaynayan tencerede bırakmışım ama asla birakmadim. Bir senedir kullanıyorum aslında memnundum ancak bu şekilde olması üzdü. Sıcak puding karıştırdım sadece. Soğuk ve ılık şeylerde sorun yok ama sıcak şeylerde bir süre karıştırınca problem oluyor demek ki

15 Mayıs 2024 17:53
Sln Bagno Kırık Rezervuar
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Rawels Firması Elektrikli Battaniye Arızası

24 Mayıs 2024 16:49
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 14:42