Vakfıkebir Devlet Hastanesi Sağlığımla Oynandı Boşuna Ameliyat

30 Eylül 2024 10:07

Sağlığımla umutlarımla oynandı. 13 Ağustos 2024 günü trafik kazası sonucu Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesine kaldırıldım. Sol kolumda 3 kırığın olduğunu öğrendik. Ortopedi Doktoru operatör Dr. *** tarafından ameliyat edildim. Tam 40 gün sonunda büyük bir ihmalin ve sorumsuzluğun kurbanı olduğumu öğrendim. Ameliyatımda kırık kemiğin bir tanesine hiçbir şekilde müdahale etmemiş. 40 günüm boşuna gitti. Bu sorumsuzluğun ve ihmalin yüzenden 40 gün içinde 2. Kez Başka bir hastanede tekrar bıçak altına yattım. Yaşadığım acıların boşa zaman kaybımın ve mağduriyetimin hesabını kim verecek? Sağlık sektöründe çağ atladığımız 5 yıldızlı otel gibi konfora sahip inşa edilen hastanelerimizde kısaca günümüz Türkiye'sinin hastanelerinde bu bariz hata nasıl yapılabilir! Artık Doktorlara Sağlıkçılara güvenmeyelim mi? İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? Yetkilileri göreve davet ediyorum. Adı geçen ortopedi doktoru *** dan şikayetçiyim.

30 Eylül 2024 17:13

13 Ağustos 2024 Tarihinde Trafik Kazası Geçirip, Çağrılan Ambulans ile Vakfıkebir Devlet Hastahanesine Kaldırıldım. Çekilen Emar Sonucunda Sol Kolumda 3 tane kırığın olduğu söylendi. Akşam olduğu ve Görevli Ortopedi Doktoru olmadığı için, Kolumdaki dayanılmaz acı yüzünden sevk istedim Fakat olumsuz yanıt aldım. Şahsi Aracım olmadığı için Mecbur Yatış yaptım. Ertesi gün Görevli operatör Dr. U... Tarafından Ameliyat edildim. Koluma platin ve Fiksatör denilen Çivili düzenek takıldı. Bundan sonra 40 gün boyunca düzenli kontrollere geldim. Filmlerde olumsuz bir şey olmadığı söylenerek Muayene edildim. 19 Eylül tarihinde Kontrole gittim Kolumda felaket acı ve ağrı vardı. Doktor Çekilen filmi baz alarak artık El egzersizlerine başlamam gerektiğini söyledi. Fakat içim rahat etmediği için 20 Eylül Cuma Günü Başka bir Hastahaneye gidip Muayene olduğumda Gerçekleri öğrendim. Adı geçen doktor tarafından Kolumdaki kırık kemiklerin birine hiçbir şekilde müdahale edilmemiş. Yani kemik boşta duruyor. Ve Bu ihmalin bu sorumsuzluğun yüzünden tekrar ameliyat oldum ve 40 gün nafile yere oyalanmışım. Nasıl olur da operatör Doktor ünvanı olan biri bu bariz hatayı yapar! Bu ihmal ve sorumsuzluk yüzünden kolumda bir hasar kalırsa bunun hesabını kim nasıl verecek! Trafik kazası geçirip hasta olarak Gittiğim hastahanede Hasta olarak değil de Bir Kobay ya da Kadavra olarak mı görüldüm! Psikolojim Yerle bir oldu. Tam 40 gün İyileşmek için Yemediğim içmediğim kalmadı. Nafile yere geçen 40 günümün İş ve zaman kaybımın hesabı Sorulsun Mağduriyetim giderilsin Yetkilileri Empati kurmaya ve sağ duyulu olmaya Davet ediyorum. Herkese sağlıklı günler dilerim.

19 Ağustos 2024 08:12
Ecrin sonuçtan memnun değil

26 Ağustos 2024 21:02
Serap sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 12:49