Vahap Usta Et Restaurant Kötü Servis Hizmet Kalitesi

24 Ağustos 2023 12:40

23.08.2023 tarihinde eşimle birlikte evlilik yıldönümümüzü kutlamak için restoranınıza geldik. Bizim için ayrılan ve sözde süslenen masamıza geçtik. [ sözde diyorum çünkü biraz gül yaprağı ve yarım kırık mum olarak süslenmiş]

Neyse siparişimizi bizi hiç dinlemeyen ve yüzümüze bile bakmayan garson arkadaşınıza verdik. Siparişimizden 2 adet ara sıcak geldi. Sadece ve biz beklemeye devam ettik. Bu arada sağ olsunlar garson arkadaşlarınız sürekli suyumuzu tazelediler ama yemek siparişi takibi yoktu. Bizden sonra gelen masaların yemekleri geldi. Yendi vs biz beklemeye devam. Arkadaşınızı çağırdık sipariş akıbetini öğrenebilir miyiz dedik gitti ve arkadaşlarınız kendi aralarında saat vs göstererek tartışmaya başladılar. Sipariş unutulmuş ya da girilmemiş tartışmaları bitince bize gelip ne bir özür ne bir şey yüzümüze bakmıyorlar çünkü neyse dedik daha önce gelen ara sıcaktan bir tabak daha geldi hala anlamamışlardı bizde bize bunun geldiğini yemeğimizi ve istiridye mantarı beklediğimizi söyledik. Tam dedi gitti garson. Bir süre daha bekledik etimiz gayet çiğ olarak geldi ki pişme süresi belirtmemiştik belli ki acele edilmiş ve pişmeye servis edilmiş eşim yedi ama ben hamile olduğum ve çiğ et yiyemediğim için yemedim. İstiridye mantarımızı sorduk en azından onu yerim diye arkadaşınız gitti geldi. Maalesef kalmamış dedi.

Hemen hesap istedik. Ödedik ve kalktık. Bu kadar güzel ve önemli bir günümüzü ziyan ettiğiniz için ve karşılığında her olay için bir kusura bakmayın bile demeyip üstüne yüzümüze bile bakmadığınız için bu kadar kötü bir ağırlama yaptığınız için bence çok fazla eksiklikleriniz var.
Slip görüntüm ektedir. Ödememin ivedilikle tarafımıza iadesini rica ederim.

10 Ekim 2024 12:12
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Gurme Restaurant Gurme Restoran Tokat Hizmet 0

15 Şubat 2024 19:56
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 13:50
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 10:01