Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Vadi Veteriner Bahcesehir 1. Kısım

04 Eylül 2023 21:34

Sokakta çok bitkin ve çok pireli halde yavru bir kedi buldum. Hemen orada sahiplendim. Ertesi gün yurt dışına çıkacağım için ve evde ki kedimize de pire bulaşmasın diye yavrucuğu buraya getirdim. Cipi takıldı asıları yapıldı. 4 gün boyunca “kedi pansiyonu” nda misafir edebileceklerini söylediler. Her şeyinin ücretini peşinen ödedim ve orada bıraktım. Ülkeye döner donmez ilk isimiz gidip kedimizi almak oldu. Eve gelince kedinin nefes almakta zorlandığını ve yaş mama bile yiyemediğini fark ettik. Ağzı çok feci kokuyordu ve hala çok halsizdi. Aradık ve tekrar götürdük. M******* hanim kediyi muayene etti ve ağzının aft içinde olduğunu boğazının da tahriş olduğunu söyledi. Antibiyotik verdi üstüne de 3 adet yaş mama verdi. Kedimizin 4 gün boyunca hiç tedavisi yapılmamıştı.” pansiyon” dedikleri yer kafes mi onu da kestiremiyorum şu an. Bana verdikleri cevap “buradayken yemesinde hiçbir sorun yoktu” seklinde oldu. Bu arada veterinerle
evimizin mesafesi yürüyerek 5 dakika. Demek
ne olduysa o yürüme mesafesinde oldu. Ayrıca ücretini pesin aldıkları halde tedavi etmedikleri kedim için benden tekrar ücret aldılar. Yavrucak resmen 4 gün ac kalmış. Sokakta olsa eminim kendi başına karnini doyuracak bir şeyler bulabilirdi. Bir daha asla buraya uğramam. Siz de canlarınızı emanet etmeyin derim. Tecrübe yok, etik yok ama paraya gelince isler değişiyor. Böyle insanlara can emanet edilmemeli.

Nazlı sonuçtan çok memnun

24 Şubat 2025 01:58
"Abdurrahim beye teşekkürler. Kendisinin yaklaşımı ve ilgisi, konunun para olmadığını, sokak hayvanları konusunda ki hassasiyetini tamamen ispat etti."
Veteriner Kliniğinde Hayvan Sağlığı Yerine Ticaret Önceliği

Pet Address Yoğun Bakımda Kalması Gereken Masum Bir Canı Taburcu Ettiler

03 Nisan 2025 22:33
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Medivet Veteriner Mağduriyeti

22 Haziran 2024 22:56