Kartal sonuçtan hiç memnun değil

Uyguntarz.com Uyguntarz Giyimden Memnun Değilim.

16 Ocak 2024 20:49

Vodafone Mobil aracılığıyla uygun tarzda giyim için sipariş ettiğim eşofman takımı kargoya verilmiş olmasına rağmen ne tarafıma ulaştı ne de herhangi bir bilgilendirme yapıldı. Ürün, kendiliğinden iade edilmiş. Vodafone ile iletişime geçip durumu bildirdim ve karşılıklı olarak güzel bir diyalog gerçekleştirdik. Ancak, eşofman takımının fiyatının 217 TL'den 357 TL'ye çıkması sebebiyle, ürünü kendileri geri çekmişler ve ödemiş olduğum tutarı iade etmemişlerdir. Bu durumdan ötürü hayal kırıklığına uğradım. Ayrıca, aynı durum bir arkadaşıma da yaşatılmıştır. Her ay düzenli olarak iki faturalı hattım için 5.000 ile 6.000 TL arasında ödeme yapan biri olarak, bundan sonra Vodafone Mobil üzerinden alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Müşteri temsilcisine ilgisi için teşekkür ederim, fakat maalesef bu tür durumlarda fazla bir müdahale şansımız olmuyor. Telefon taksitim bittiğinde operatör değişikliği yapmayı planlıyorum.

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 21:40

07 Haziran 2024 17:10
Nail sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2023 22:23

04 Ekim 2025 23:47

Motto Wear (Instagram: Mottowear.tr) İade Sürecinde Yaşanan Aksaklıklar Ve Güvensizlik

22 Ekim 2024 23:32