UYAP SMS Bana Geldi Dosya Yok

Ebru
08 Eylül 2023 12:47

08.09.2023'te saat 14:27de telefonuma UYAP SMS bir mesaj geldi. Mesajın içeriği şu şekildeydi; İstanbul Anadolu Cumhuriyet başsavcılığınca yürütülmekte olan ve tarafı olduğunuz 2023/*** sayılı dosyada uzlaştırma işlemlerini yürütmek üzere *** sicil numaralı uzlaştırmacı İstanbul Anadolu Cumhuriyet başsavcılığı uzlaştırma bürosunca görevlendirilmiştir. Uzlaştırmacı en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir.

Uzlaştırmacı bilgileri: adı soyadı. Y***d-**
iletişim:53006*** uzlaştırmacı bilgilerini
www.alternatifcozumler.adalet.gov.tr adresinden öğrenebilirsiniz.
Bilgi için: İstanbul Anadolu Cumhuriyet başsavcılığı uzlaştırma bürosu
iletişim :... Büro numarası b001

bu mesaj sonrası, e-devlet ve UYAP vatandaş portalı üzerinden araştırma yaptığımda 2023/ dosyayı bulamadım. Bunun üzerine internetten araştırma yaptığımda çeşitli haberleri gördüm. Nasıl oluyor da UYAP SMS ten nasıl bu tarz mesaj gelebiliyor. Bu sitelerin araştırılarak kapatılması gerektiği kanaatindeyim.
Bu SMS ile ilgili herhangi bir olay olursa sorumlusu ben değilimdir.

Ali
Ali

Bir şey çıktımı Aynı mesaj banada geldide ne yaptınız

Sinan
Sinan

Herhangi bir sonuç çıktı mı

Yunus
Yunus

Dediğiniz olayı bugün yaşadım UYAP tarafından ticari uyuşmazlık kaynaklı e ticaret sitesinde markasını sattığını iddia eden ve avukatıyla arabulucu üzerinden bana ulasan şahıs urunu kaldırmamı ve 30 bin tazminat iletmem karsılagında uzlaşacağını söyledi yoksa mahkemeye gideceklerini iletti bu durumu yaşayan var mı

Merhabalar, dosya geldi mi size?

UYAP SMS'ten Gelen Mesaj Hakkında

Filiz