Deprem destek listelerine hızlı erişin!

Kocaeli İcra Dairesi

Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Kocaeli İcra Dairesi ile ilgili bir şikayetin mi var?
10 Şikayet
Şikayet Sıralaması
09 Şubat

Kocaeli 8. İcra Müdürlüğü Şikayeti

Kocaeli 8. icra dairesi 1744 TL yatırdım Akbank borcu üstüne 60 TL Akbank maaş hesap blok kaldırmak için attım ama 2 günü geçti hala sistem yok deyip duruyor bu nasıl bir sistemde yok yok oluyor ben arıyorum bir de tavırları sanki mağdur benim tavırları hoş değil!

09 Ocak

Kocaeli İcra Dairesi Elektrik Borcunu Ödememe Rağmen İcra Dosyası Kalkmadı

Sedas elektrik borcumuz vardı icralık olduk borcu ödememe rağmen icra kalkmadı hesabımda olan bakiye bloke oldu harç ödedim ama yinede bloke kalkmadı avukat cevap vermiyor Kocaeli icra dairesi gerçekten çok ilgisiz hiç yardımcı olmuyorlar ne yapacağımı şaşırdım resmen

27 Aralık 2022

Kocaeli İcra Dairesi Blokenin Kaldırılması Bankalarda

Kocaeli icradya İstanbul'dan 3 defa gittim geldim islerim var esnafım bir icra durumum var bütün ödemeleri yapmama rağmen hala haciz gözüküyor. Banka sisteminden kalkmıyor doğru dürüst dinlemiyorlar telefonu açmıyorlar ne yapacağız. Kardeşim bole bir yardımcı olun

20 Aralık 2022

Kocaeli İcra Dairesi Telefonları Açmıyorlar

Kaç gündür arıyorum telefonu açan yok. Ödeme borçlar bitti. Banka blokeleri kaldırmak için talep edeceğim ulaşamıyorum. Ne yapmaya çalışıyorsunuz bu kadarda saçmalık olmaz madem milletin telefonlarını açmıyorsunuz orada ne işiniz var! Ayıptır yav bu kadarda olmaz.

27 Kasım 2022

Kocaeli İcra Dairesi Beni Mağdur Etti

Kocaeli 8. İcra telefona bakmıyor. Abartısız 500 sefer aramama rağmen hiçbir zaman telefona bakmadılar. Çok mağdur oldum Malatya'da yaşıyorum durumu öğrenmek için İstanbul'a gitmem gerekecek sırf telefona bakmadıkları için bu mağduriyeti yaşıyorum.

2 Destekçi
Bediralp sonuçtan çok memnun
Bediralp Şikayetini Yayından Kaldırdı
13 Eylül 2022

Kocaeli İcra Dairesi telefonları Açıp Cevap Vermiyorlar

Telefonları açıp cevap vermiyorlar. Gerçekten çok acil bir işim vardı sinirlerim bozuldu kaç gündür ulaşmaya çalışıyoruz telefonu açıp cevap vermemek nedir ya bir de devlet kurumu olacak çok fazla aradım, gittiğimde telefonlara cevap veremeyecek kadar bir yoğunluk görmedim bankaların telefonlarını b...

3 Destekçi
29 Eylül 2022
Eyüp Şikayetini Yayından Kaldırdı
22 Ağustos 2022
Sibel Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Kocaeli İcra Dairesi bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Kocaeli İcra Dairesi henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Kocaeli İcra Dairesi bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör