Anıl sonuçtan memnun

16 Ocak 2024 18:13
Anıl'ın Teşekkür Mesajı
“Ürünleri iade amacıyla teslim ettiğim Aras Kargo'dan kaynaklı olduğu anlaşıldı, her ne kadar Fakir'in anlaşmalı olduğu kargo firması olması nedeniyle kargo sürecindeki aksaklığı onların takip etmesi gerekse de benim de elimdeki fotoğraf ve gönderi bilgileriyle Aras Kargo şubesine birkaç kez gitmem görüşmem vs. Gerekti. Bugün Fakir müşteri hizmetleri arayarak para iadesini gerçekleştirdi. Fakir'e süreci titizlikle takip ettiği için teşekkür ediyorum. Böyle sorunlarla karşılaşmamak için iade süreçlerinde iade ederken fotoğraf çekmek ve gönderi bilgilerini edinmek gerçekten önemli.”

20 Aralık 2023 tarihinde https://uvax.com.tr/ üzerinden Uvax Yatak Temizleyici ve Atmos Clean Buharlı Temizleyici sipariş ettim (Sipariş No: 23651). Ürünün iki gün sonra indirime girmesi üzerine, siparişim henüz kargoya verilmediğinden ilk siparişimi iptal edip indirimli fiyat üzerinden ikinci bir sipariş oluşturdum (Sipariş No: 23754). Fakat 25 Aralık tarihinde, iptal ettiğim siparişim ile diğer siparişim birlikte geldi. Uvax Yatak Temizleyiciyi kullanmaya başladım fakat Atmos Clean Buhar Makinesi eşimin tarif ettiği tarz bir süpürge olmadığından onu kullanmadan iade ettik. İptal olduğu halde gelen siparişimi ve Atmos Clean Buhar Makinesini birlikte 27 Aralık tarihinde Aras Kargo'ya iade için iki parça halinde teslim ettim ve 28 Aralık tarihinde kargo satıcı firmaya teslim edildi. 5 Ocak tarihinde iptal edilen siparişin parası yatırıldığı halde iade ettiğim Atmos Clean Buharlı Temizleyicinin parası 18 gündür yatırılmadı.

fakir-18-gundur-parami-iade-etmedi-5.pdf
25 Ocak 2024 19:42

20 Mart 2024 12:51 (Şikayetten 2 ay sonra)

Teşekkürler.

27 Şubat 2025 16:24
Sevil sonuçtan memnun

Sevil
28 Ekim 2024 10:41
"Şikayet var ekibine teşekkürlerimle., Eminim şikayetimi sizlerle paylaştıktan sonra fiyat iademi yaptılar, yoksa uzunca süre yasal yollarla uğraşacaktım. Tekrar teşekkürler"
Hazel sonuçtan hiç memnun değil

Hazel
26 Nisan 2024 09:03