*** Üstün Teknik Servis Izdırabı ***

14 Ocak 2024 00:05

Üstün Teknik Servis 444 0 136
İstanbul

26.12.2023 tarihinde çamaşır makinesinin bozulması üzerine servisi aradım. Geldiler, makineye baktılar ve sorunun motordan kaynaklandığını söylediler. 'Motor değişirse düzelir' dediler ve motor fiyatının 3300 TL olduğunu belirttiler. Kabul edip motor değişimini onayladım. Ancak, bir hafta sonra makinede çalışma sesi olmasına rağmen hazne hiçbir şekilde dönmedi. Yani makine yıkama işlemi yapmadı. Tekrar servisi aradım, geldiler ve bu sefer sorunun lastik kayış kaynaklı olduğunu söylediler. 'Peki, sözde kayışta sorun varsa ve siz servissiniz, bir hafta önce geldiğinizde makinedeki belli bir sorunu veya sorunları iyice inceleyip hareket etseydiniz' diye düşündüm. Bu sefer kayışı, yani lastiği değiştirdiler ve bu bizi dört gün idare etti. Çalıştı ama bugün yine aynı sorunla karşı karşıyayım; makine çalışmıyor, ses var ama hazne dönmüyor. Sayın iş yeri sahibi, lütfen duruma el atın. Para kolay kazanılmıyor ki kolayca dağıtalım. Evet, kazanın ama yaptığınız işle karşı taraf da kazansın. Bu şekildeki kazançlar pek fayda sağlamaz; 'haydan gelir huya gider' misali. Ben artık sizi aramayacağım; belli ki sorunun muhatabı sizler değilsiniz, sadece yazık diyorum. Eğer biraz işinize önem veriyorsanız, burada yazılan şikayetlere kulak verin derim. İlk video, motor değiştikten bir hafta sonraki durumu; ikinci video ise kayış değişiminden sonraki durumu gösteriyor. Eğer hala sorun aynıysa, ben ne diyeyim ki? Siz 'motor değişirse sorun kalmayacak' dememiş miydiniz?

Çiğdem
Çiğdem
Şikayeti Çözüldü

Anladım ki herkese aynı şekilde davranıyorlar CİMER'e kadar gideceğim

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Sahte Yetkili Servis Mağduriyeti Ve Fahiş Fiyat Şoku

07 Mayıs 2025 23:29
Sahte Yetkili Servis Mağduriyeti Ve Fahiş Fiyat Şoku
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 22:00
Üstün Teknik Çamaşır Makinesi Servis Hizmetinde Yaşanan Sorunlar
Üstün Teknik Çamaşır Makinesi Servis Hizmetinde Yaşanan Sorunlar
Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Gönül
13 Ağustos 2024 00:53
Vestel Servis Sorunu Firmanın Sorunu Çözememesi!