Üsküdar Devlet Hastanesi Üsküdar Dev. Has. Cildiye Doktoru

13 Mayıs 2024 11:20

Üsküdar Devlet Hastanesi'nin dermatoloji bölümüne tahlil vermiştim ve sonuçları öğrenmek için gittiğimde bana bir kağıt verildi. Üzerinde sadece ilacın ismi yazılıydı ki bu ilaç zaten bir yıldır kullanılmaktaydı. Bilgisayar ekranına bakıp ne olduğunu görebilecekken, 'Bu kağıt olmadan işlem yapamam' dedi. Sekretere 'Kağıdı bulamıyorum, tahlil sonuçlarıma bakılmayacak mı?' diye sordum, sekreter 'Bakılmaz' yanıtını verdi. Bir doktora danışmak istedim, ancak kadın yüzüme bile bakmadı. Sorumu sormadan beni dışarı çıkardı. 40 yaşında bir insanın bu şekilde azarlanması doğru değil. Bir yıldır gidiyorum ve gözlemlediğim kadarıyla yaş ayrımı yapmaksızın hasta ve moralsiz insanları azarlayıp onların daha da hasta ve moralsiz bir şekilde hayatlarına devam etmelerine neden oluyorlar. İnsanlık ve merhametten nasibini almamış, hastalarını değersiz gören bir doktorla karşı karşıya kaldım. Umarım en kısa zamanda emekli olur ve dilerim yaşadıklarımı başkaları yaşamaz.

Gebze Fatih Devlet Hastanesinde Yaşanan İlgisizlik Ve İletişim Sorunları Hasta Haklarını Zedeliyor

24 Haziran 13:54

06 Mart 2024 15:34