Us Polo Mağazasında Gömlek Kırışıklık Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

08 Kasım 2024 10:55

Torium AVM'deki Us Polo mağazasından uzun kollu iki gömlek aldım. Havalar sıcak olduğu için dolapta bekliyordu. Geçen giyeyim dedim ilk kez yıkadık ve ütülemeye gelince bir türlü kırışıklıklar düzelmedi. Bunun üzerine mağazaya gittik ve durumu anlattık. Merkeze gönderelim incelensin dediler. Tamam dedik. Dünde SMS geldi. Mağazaya gittik. Bize demesinler kullanıcı hatası. Dalgamı geçiyorsunuz. Evdeki ütü ile açılmadı tekstilde kullanılan ütü ile bile açılmadı deyince tekrar bir daha gönderelim incelesinler dediler. Ben iki ürün aldım böyle takıntım olsa diğerinde getirirdim ondan memnunum. Müşteri hiz. Numarası varmış onu arayın dediler. Mağazadayken aradım. Durumu izah ettim. Onlarda aynı açıklamayı yaptılar. Gönderin tekrar bakalım. Ya kardeşim siz vatandaşın bol bol boş vakti olduğunu mu zannediyorsunuz. Bir gömlek için bir daha git bir daha gel bir daha merkeze gönder git gel git gel. İşi gücü bırakalım bununla mı uğraşalım. Mağazaya bıraktım ürünü ne haliniz varsa görün. Benim gibi böyle gelen herkesi bezdirme politikasına mı girdiniz hayırdır. Nasılsa vaz geçerler bizde sattığımızla kalırız mı diyorsunuz. Neden vatandaşı mağdur ediyorsunuz. İlgililerin ilgilenmesini ya da neyse boş ver.

İdris sonuçtan memnun değil

31 Mayıs 2025 00:04
Aldığım Pantolon Defolu Çıktı, Mağduriyetim Giderilmedi

Aldığım Tişörtteki Yırtık Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım, İade Talebim Karşılanmadı

04 Ağustos 2025 11:16
aldigim-tisortteki-yirtik-nedeniyle-magduriyet-yasadim-iade-talebim-karsilanmadi-1.jpg
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 00:08
Nigar sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 17:52