11 Aralık 2023 09:23

Öncelikle merhabalar. Kurumsal bir firmanın Marmaris şubesinde çalışmaktayım, merkezi İstanbul'da bulunuyor. Şirketteki arkadaşlarım 15 Ekim'deki doğum günüm için 6 Ekim'de İstanbul'daki Polo şubesinden bana doğum günü hediyesi almışlar. İş yoğunluğundan kaynaklanan nedenlerle ve uzak noktada bulunmam nedeniyle gecikmeli olarak 7 Aralık'ta doğum günüm kutlandı ve hediyem o zaman teslim edildi. Toplam 6 parça üründen her birinin içinde değişim çeki bulunuyordu. Ürünlerin hiçbiri bana uymadı. 10 Aralık günü Marmaris mağazanıza gittim değişim veya hediye çeki almak için fakat 30 günlük süreyi geçtiği için talebim kabul edilmedi. Aynı gün Muğla ilinde bulunan şubenize gittim, onlar da 30 günlük süre geçtiği için talebimi kabul etmediler. Şimdi sorum şu: Bu ürünler U.S. Polo, yani Aydınlı Grubu'na ait. Size ait ürünler bana uymuyor ve siz de değişim veya hediye çeki vermiyorsunuz. Ben bu ürünleri çöpe mi atacağım? İnisiyatif alma yok mudur sizde? Eğer bu sorunum çözüme kavuşmazsa ben ve yakınlarım artık Aydınlı Grubu'nun hiçbir mağazasından ürün almayacağız.

09 Kasım 2023 12:56

10 Mayıs 2025 11:17
Mustafa sonuçtan memnun değil

16 Kasım 2023 23:48
U.S. Polo Assn. U. S. Polo Ayıplı Yırtık, Sökük Ve Aynı Beden Ama Farklı Kalıp T-shirt

19 Ekim 2023 17:48
Us Polo Üretici Hatalı Ürünün Arkasında Durulmaması